Zabava

Spravili so se nanjo: "Res, ne preskoči niti enega obroka"

R.T.
30. 1. 2018, 17.40
Posodobljeno: 30. 1. 2018, 18.16
Deli članek:

Na podelitvi nagrad grammy je navdušila s plesom in sprožila številna ugibanja o nosečnosti.

Profimedia
To je obleka, ki je RiRi spravila v "težave"...

Še vedno - predvsem na družbenih o omrežjih - odmeva dogajanje na podelitvi glabenih nagrad grammy. Poleg glasbenih nastopov, izbire večernih odprav nastopajočih in gostov je bilo veliko govora tudi o nosečnostih. John Legend in Chrissy Teigen sta tako na dan podelitve naznanila spol drugega otroka, ki ga Chrissy pričakuje. Dobila bosta sina. 

V povezavi z nosečnostjo se je pogosto omenjalo še eno glasbenico. Še vedno namreč številni ugibajo, kaj je z Rihanno: na odru je "zažgala" s plesom, pozorne oči gledalcev pa niso prezrle, da je lepotička pridobila kar nekaj kilogramov, zato so se številni začeli spraševati, ali ni morda noseča. 

Profimedia

Še več pa je bilo tistih, ki so se z zlobnimi komentarji brez ovinkov spravili na lepotičko zaradi pridobljenih kilogramov (v medijih se je pojavljala števila 20 kg, ki naj bi jih pridobila Rihanna). "Zmotilo" jih je, ko se je Rihanna po nastopu na prireditvi ob podelitvi za nagrade grammy preoblekla in se nato pridružila drugim oblečena v "mini" zgornji del, pri katerem je kazala trebušček in črno dolgo krilo. Ko je sedela, je njen trebušček nekoliko "obvisel" v prazno in komentarji so začeli padati ...

"Ne mislim, da je noseča, ampak res ne preskoči obroka," se je glasil eden od zapisov. Pojavila se je tudi anketa z vprašanjem, češ, ali je Rihanna noseča ali ne. Veliko ljudi pa je stopilo Rihanni v bran in se zgrozilo nad sramotenjem zaradi telesne teže. Tretji so izpostavili, da je Rihanni povsem vseeno, kaj o njej mislijo drugi in to tudi rada pokaže.