Mobilna verzija
22:34 23. oktober 2017

Najmlajši čuk že vadi uspešnice

am
1 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Čuki letošnje poletje ne bodo počivali, saj se bodo z "ruzakom" odpravili sem in tja.

Čuki

Čuki z novim članom 2017 Foto: Marko Delbello Ocepek

Seveda gre za še eno uspešno glasbeno zgodbo, ki jih pri Čukih ne zmanjka. Jože pravi, da gre za dinamično pesem, ki ima nalezljivo melodijo, ob kateri se bo žuralo to poletje. »Pesem govori o tem, kako vsak od nas v življenju nosi svoj nahrbtnik in kako je pomembno, kaj nosimo v njem,« še pove in doda, da je zanimivost v skladbi tudi mladostni rap, ki v pesmih Čukov ni ravno pogost.

NOVA MOČ

Pri tej zgodbi je že prisoten novi basist, ki se je Jožetu, Jerneju in Matjažu uradno pridružil 5. maja. Za zdaj so nam fantje zaupali le to, da je  Miha Novak odličen glasbenik, da prihaja s koroško-štajerskega konca, natančneje iz Vuhreda, in je z enaindvajsetimi leti (daleč) najmlajši čuk. Kaj več o njem bodo povedali in ga predstavili javnosti v naslednjih dneh, ko bodo predstavili tudi videospot za novo pesem Ruzak, v katerem naj bi nastopila tudi Jernejeva soplesalka Jagoda, ki je s pevcem plesala v šovu Zvezde plešejo.

NA ŽARU

Čuke smo sicer v nedeljo videli še v zabavni oddaji Avto karaoke, Jožeta pa je včeraj v Cankarjevem domu čakala posebna preizkušnja: znani Slovenci so si ga z Ladom Bizovičarjem na čelu dobro privoščili Na žaru. Ubogi Joža!

Značke: čuki , miha-novak

Vaš prispevek