Bralec na preži

Salome spet zasačena pri plastičnem kirurgu

Teja Pelko
18. 5. 2017, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Salome, ki si je pred sedmimi leti spremenila spol, je videti fantastično. Zdaj pa je postalo jasno, da za to ni zaslužna zgolj mati narava.

bralec
Salome odkrito priznava, da si za svoj mladostni videz pomaga tudi z lepotnimi posegi.

Salome poletja ne bo pričakala samo z obrazom brez gub, ampak tudi z utrjenim telesom. V ta namen pod budnim očesom osebnega trenerja vadi v ljubljanskem fitnes centru. 

Bralec nam je namreč poslal posnetke Salome, ki jih je naredil pred kliniko Zdrav splet v Mariboru.

Zvezdnico smo seveda poklicali in jo vprašali, kaj je počela tam. Povedala nam je, da si je šla k estetskemu kirurgu Boštjanu Mlakarju pred poletjem z botoksom »polikat« gubice. Razkrila nam je še, da je to storila že nekajkrat in da poseg čisto nič ne boli. Je pa bila nad našim klicem zelo presenečena, saj se je ravno v izogib paparacev odločila obiskati kliniko v Mariboru, in ne kje bliže doma.

bralec
Salome je bralec takole ujel pred kliniko.

Uresničile so se ji sanje

Sicer pa gre zvezdnici v življenju – vsaj na poslovnem področju – v zadnjem času kot po maslu. Nedavno je dobila redno zaposlitev v kavarni in bistroju MihaChef, ki sta ga nedavno odprla udeleženec resničnostnih šovov MasterChef Slovenija in Gostilna išče šefa Miha Hauptman ter Nejc Mastnak. Tam bo brbončiče gostov razvajala s pethodnim menijem, ki ga je sama skreirala in jedi tudi skuhala. Na jedilniku bosta med drugim njena znamenita škampova juha in limonina pita.

Facebook
Zvezdnica se trenutno pridno poti v telovadnici.