Novopečeni očka

"V prihodnjih tednih bo prišlo vse za mano"

Teja Pelko
17. 5. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Igralec Primož Forte, ki širšo Slovenijo navdušuje v vlogi Gušta v seriji Ena žlahtna štorija, se trenutno spoprijema z zanj povsem novo vlogo – vlogo očeta.

Marko Vavpotič / M24.si
Primož je za darilo od Kleti Brda dobil veliko steklenico vina z rožnato pentljo, z njenim držanjem pa dokazal, da je pestovanje že osvojil.

Te se je razveselil 10. maja ob 14.17, ko je v postojnski porodnišnici na svet prijokala deklica Olivija, težka 3430 gramov in velika 51 centimetrov. Na novo vlogo se trenutno igralec šele dobro privaja, saj sta dekleti domov prišli šele pred tremi dnevi. 

Čestitke so kar deževale

Igralca smo ujeli na druženju z oboževalci serije Ena žlahtna štorija. Nanj je prišel le za eno urico, nato pa odhitel nazaj domov k družinici. "Moja družina je doma, a tudi Štorija je bila dve leti in pol moja družina," nam je razlog za udeležbo na srečanju, na katerem je za očetovstvo prejel številne čestitke tako od soigralcev kot od oboževalcev, pojasnil Primož. 

Marko Vavpotič / M24.si
Igralcu je med prvimi čestitala igralka in poslanka Violeta Tomič.

»V bistvu še lebdim. Po mojem bom v naslednjih tednih, ko bomo malo skupaj in se bo stvar malo umirila, zadihal in bo prišlo vse za mano,« nam je na vprašanje, kako se počuti v novi vlogi, odvrnil Primož. Svojo malčico pa je zelo pohvalil. »Zelo je pridna. Malo celo spimo,« nam je zaupal igralec, razkril pa nam je tudi, zakaj sta ji s partnerico, igralko Tino Gunzek, nadela to ime. »Ime naju asociira na primorsko, na olive ... S Tino sva imela izbranih par drugih imen. Pred nekaj meseci pa nama je na misel prišla Olivija. To ime nama je bilo iz dneva v dan bolj všeč, tako da zadnji mesec nisva niti več razmišljala o kakšnem drugem imenu. Pa tudi ko je prišla ven, je bila videti kot Olivija in zdaj je Olivija,« je še povedal igralec.

Saša Despot
Jernej Čampelj, Tina Gunzek in Primož Forte po premieri glasbene komedije Alpska saga v Špas teatru aprila letos.