Šok na dvoru

Princ Harry ne bo zaročil lepe Meghan!

sn
17. 5. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Dekle britanskega princa Harryja, ameriška igralka Meghan Markle, že skoraj velja za članico kraljeve družine. A njen vstop na dvor očitno ne bo speljan po gladko tlakovani poti …

Profimedia
Meghan je rojena 4. avgusta 1981, Sonce ima v Levu, Jupiter, Saturn in Pluton pa v Tehtnici.

Eden najuglednejših britanskih astrologov in vpliven član astrološkega združenja Velike Britanije Jeff Prince je pod drobnogled vzel rojstno karto Meghan Markle. Njegov namen je bil, da iz zvezd razbere, kako zdaj, ko se že javno poljubljata, kaže njeni zaroki s princem Harryjem.

A njegove novice se ne skladajo z napovedmi poznavalcev razmer na dvoru, ki so prepričani, da bo zaroka še letos. On namreč trdi, da v letu 2017 zaroke zagotovo ne bo.

Strokovna razlaga

Romanca med princem in igralko je po besedah astrologa v zvezdah jasno zapisana. 

Astrolog pravi, da sta datum in ura rojstva lepo igralko oblikovala v zelo romantično bitje, a da ji planeti določajo tudi močan razumski vidik. »Trenutno Meghan še ni dovolj samozavestna, da bi bila pripravljena prevzeti vlogo prinčeve zaročenke. Veliko zavoro pri nadaljnjem ljubezenskem koraku ji predstavljajo zahteve in pričakovanja, ki bi jih morala izpolnjevati kot članica najožje kraljeve družine. V bistvu trenutno preživlja težko in zahtevno obdobje: v sebi išče ravnovesje ter odgovore na vprašanja, kako ugoditi zahtevam aristokracije in hkrati obdržati svojo jaz. Ima pa še eno veliko težavo: čeprav Harryja iskreno ljubi, ga še premalo pozna, da bi mu lahko povsem zaupala, da ji bo brezpogojno stal ob strani v njenih prvih poskusih ustrezanja vsem protokolarnim muham,« razlaga Jeff.

Kako naprej?

Jeff prince: "Pri Meghan so iz karte razvidne mnoge družbene odgovornosti in nuja, da zadosti pričakovanjem drugih."

V njeni natalni karti Jeff vnaprej vidi premike na ljubezenskem področju, ki po njegovem mnenju vsekakor kažejo v pozitivno smer in krepitev njenega odnosa s princem Harryjem, poleg tega bi zveza dolgoročno lahko bila zelo trdna, saj ima Meghan na pravem mestu znamenje kozoroga, ki vlada predanosti in dosmrtni ljubezni.

Njen odločilni planet je sicer Saturn, ki je za nekakšen zastoj v odnosu s princem tudi kriv. Šestega aprila je namreč začel retrogradno gibanje, v direktno linijo pa bo šel šele 26. avgusta 2017, zato bo do takrat za Meghan obdobje kontemplacije, pogosto bo tudi zaskrbljena.

»A vsaka stvar je za nekaj dobra,« pravi Jeff in dodaja: »Prav je, da Meghan najprej spozna vse, kar lahko preži nanjo oziroma kar bi ji lahko povzročalo nelagodje. Med avgustom in novembrom se bo ostrina strahu pred prihodnostjo otopila, Harry pa bo njeno previdnost in premišljenost dobro sprejel. Skratka: ta način prilagajanja je na dolgi rok dober za oba.«