njena ideja za božično darilo

Vidno presenečena Oprah Winfrey: 100 dolarjev je predrago za darilo?

E. J.
23. 12. 2022, 08.54
Posodobljeno: 23. 12. 2022, 09.04
Deli članek:

S svojo reakcijo je oboževalce popolnoma presenetila.

profimedia
Kar nekaj čas je potrebovala, da je dojela, da je 100 dolarjev za nekoga lahko preveč denarja za božično darilo.

Po spletu se širi posnetek vidno presenečene Oprah Winfrey, potem ko so ji njeni oboževalci sporočili, da si ne morejo privoščiti škatlice za nakit, ki stane 100 dolarjev. V videoposnetku na TikTok je mogoče videti oboževalce, kako ustavijo eno najbolj znanih televizijskih voditeljic na svetu in jo prosijo, naj jim pomaga z idejo za praznično darilo za njihovo bolno mamo.

Bila je presenečena

Čeprav je bilo videti, kot da se ji mudi, se je Oprah ustavila, da bi jim odgovorila, in priporočila rdečo škatlico za nakit, kakršno je imela v svoji oddaji Favorite Things. Odgovorili so, da je to zanje predrago, nato pa se je v razpravo vključila Oprah kot milijarderka: "Ne, res ni draga. Stane približno sto dolarjev," je izjavila.

Ko je končno ugotovila, da je 100 dolarjev veliko denarja, da bi ga zapravili za darilo, ni mogla skriti presenečenja. "Kupujete nekaj za manj kot 100 dolarjev?" jih je vprašala s presenečenim izrazom na obrazu. Rekli so ji, da iščejo nekaj, kar bi imelo sentimentalen pomen. Oprah jim je nato priporočila, naj napišejo 10 razlogov, zakaj imajo radi svojo mamo, in naredijo lepo voščilnico.

Ljudje komentirajo: "Ona jih je obsojala"

Video je sprožil številne odzive ljudi na TikToku. Medtem ko so bili nekateri navdušeni, da se je gostiteljica ustavila, da bi se pogovorila z oboževalci in jim poskušala pomagati, so bili drugi razočarani nad njeno reakcijo, ko je zahtevala darila pod 100 dolarjev. "Bilo je, kot da bi jih obsojala, ko so rekli, da nimajo 100 dolarjev za darilo," "Vprašala se je, 'Ali obstajajo stvari, ki stanejo manj kot 100 dolarjev'," "Dobesedno jim je rekla, naj se držijo pisala in papirja če ne bi imeli 100 dolarjev v žepu," je le nekaj komentarjev.

Oprah je revščino izkusila na lastni koži

Zanimivo je, da je bila Oprah kot otrok tako revna, da je kot otrok nosila vreče krompirja kot kombinezon in se igrala s punčkami iz koruznih storžev, saj si njena družina ni mogla privoščiti oblačil ali igrač. Pri 19 letih je začela delati kot voditeljica na lokalni televiziji, kmalu pa se je preselila v pogovorne oddaje in njena kariera je vzletela.