Delovno

Nastopila je na prizorišču snemanja Jamesa Bonda

T.P.
2. 1. 2018, 18.36
Deli članek:

Pevki Maji Založnik se je pred kratkim uresničila velika želja. Od nekdaj si je namreč želela imeti svojo božično pesem. Še posebno ob tem, ko je prepevala skladbo All I want for Christmas is You svoje vzornice Mariah Carey.

Osebni arhiv
Maja Založnik

Zdaj jo ima. Imenuje se Please, come home for Christmas, nastala pa je na pobudo Denisa Beganovića, ki je pevko povabil k sodelovanju.

Maja je za skladbo posnela tudi videospot, ki naj bi bil na ogled – če bo šlo vse po sreči – že v prihodnjih dneh.

Za pevko je tako kot za večino njenih kolegov december zelo naporen mesec, na odru pa je stala tudi na silvestrovo. S svojim bendom Moonshine je nastopila v Avstriji, v hotelu na smučišču v Söldnu, kjer so snemali tudi Jamesa Bonda, na račun tega pa se s člani skupine – kot nam je zaupala – ves čas šalijo.

Za prihajajoče leto si Maja želi čim več avtorske glasbe, še več nastopov, koncertiranja in prepevanja. »Če bo šlo vse po načrtih, bo že februarja prišel ven novi singel. Če bo zdravje, bo vse. Jaz pravim, da je vse mogoče, samo želeti si je treba in posvečati svojim željam. Moj moto je: nikoli ne prenehaj sanjati in sledi svojemu srcu!« je še dejala Založnikova.