Ljubezen

Od svežih ljubezni do mladoporočencev

Nejc Simšič
1. 1. 2018, 08.30
Posodobljeno: 1. 1. 2018, 15.57
Deli članek:

Čeprav gre za nekaj najlepšega, mnogi znani obrazi svoje ljubezni skrivajo za zadnjega, a jih mediji vedno razkrijemo.

Mare Vavpotič/M24
Tomaž Domicelj je ženin postal pri 69 letih, ko je pred oltar popeljal svojo Ireno.

Da je ljubezen v zraku, je mogoče začutiti vedno, ne glede na to, kako nekateri zvezdniki poskušajo skriti svoje nove partnerje.

Ena takšnih je tudi voditeljica Nuša Lesar, ki je po neuspelem zakonu spet našla srečo v ljubezni, tokrat v objemu direktorja teniške zveze Gregorja Krušiča. V ljubezni sta se našla tudi nekdanja mis Slovenije Nives Orešnik in trener Jan Kovačič, ki sta resnično pravi par v vseh pogledih. Razkrili smo tudi čisto svežo zvezo med igralko Sašo Pavlin Stošić in Urošem Fürstom, ki za zdaj zvezo v javnosti še skrivata. In še bi lahko naštevali.

M24
Jan Kovačič in Nives Orešnik sta ustvarjena drug za drugega.

ZVEZDNIŠKE POROKE

Mnogi si bodo letošnje leto zapomnili po svojem sanjskem dnevu, ko so dahnili usodni dan. Eden takih je bil glasbenik Tomaž Domicelj, ki je po dolgih letih zveze svojo izbranko, umetnico Ireno Brunec Tebi, popeljal pred oltar. Medijsko odmevna je bila tudi istospolna poroka komičarke Martine Ipša in njene partnerice Janje Zdolšek.

Mediaspeed
Martina je letos poleti po 11 letih zveze svoji Janji dahnila večni da.

KRALJEVE ZADEVE

V svetu slavnih in bogatih je najbolj odmevala poroka Pippe Middleton, mlajše sestre vojvodinje Kate, in nesramno bogatega Jamesa Matthewsa. Največ pozornosti pa je bilo letos namenjene zaroki princa Harryja in igralke Meghan Markle