Odtujena polsestra

Samantha Markle nad princa Harryja

S.N.Č.
31. 12. 2017, 21.30
Posodobljeno: 31. 12. 2017, 22.36
Deli članek:

Predvidevanja, da bo Samantha nehala izlivati svoj žolč na mlajšo polsestro, zdaj ko je postalo jasno, da bo Meghan že spomladi prinčeva žena in vojvodinja, se niso uresničila.

Profimedia
Meghan Markle in princ Harry.

Takoj ko sta ameriška igralka Meghan Markle in britanski princ Harry javno oznanila svojo zvezo, je hkrati z njima stopila na sceno njena polsestra Samantha Markle, ki pa je o Meghan povedala toliko slabega, da je v celo afer željnih medijih izgubila svojo verodostojnost.

Napovedala je tudi izid knjige, v kateri bo objavila, kakšna je njena sestra v resnici.

VSE ZA POZORNOST

Dvainpetdesetletna Samantha, ki je zaradi multiple skleroze priklenjena na invalidski voziček, je ob razglasitvi zaroke med princem in igralko sicer obrnila ploščo in za spremembo v prid svoje sestre navedla kar nekaj pohval. Splošno mnenje je takrat bilo, da si gospa bolj kot pozornosti medijev želi povabila na imenitno poroko desetletja in da je ploščo končno obrnila na dobro stran.

A je Samanthi očitno pozornosti spet zmanjkalo ali pa ji je Meghan že sporočila, da je na poroko ne bo povabila … saj se je spet oglasila.

Tokrat so jo zelo zbodle izjave princa Harryja, ko je pregovoril o dogajanju med božičnimi prazniki: »Moja družina je Meghan izredno ljubeče sprejela. Preživela sva čudovit čas pri mojem bratu in svakinji ter v družbi njunih otrok. Zdaj ima Meghan družino, kakršno si je želela, a je ni nikoli imela.«

»LARI FARI«

amantha je prinčeve besede označila za »larifari«, češ da Meghan ima svojo družino, ki šteje kar veliko članov, prav vsi pa so njegovi izvoljenki stali ob strani, kadarkoli jih je potrebovala. »No, stali bi ji ob strani, če bi nas ona sprejemala, tako pa zanjo očitno nismo dovolj dobri. Sama je odšla od nas in njena krivda je, če se je pozneje zato počutila sama,« je dejala Samantha. Harry in Meghan njenih izjav seveda nista komentirala.

(snč, Profimedia)

***Templejt A12, spodaj le ena pokončna slika ženske na vozičku Kronca! Poudarek Samanta se je do zdaj vedno predstavljala s priimkom Grant, zdaj se s slavnim imenom Markle. Fotki Potem ko je obračunavala s polsestro, se je zdaj spravila še na njenega zaročenca. Samantha se je uštela, ko je mislila, da bo s pljuvanjem po sestri postala priljubljena.***