Prvič doma

Najraje je v družinskem krogu

T.P.
16. 12. 2017, 07.45
Deli članek:

Največji zabavljač med estradniki Joško Čagalj - Jole znova preseneča.

Last izvajalca/Revija Zvezde
Jole pesem Maksimalno kot predčasno darilo podarja vsem svojim poslušalcem.

Po baladi Rasipnik, s katero je oboževalce razveselil nazadnje, je Jole tokrat pripravil veselo pesem z naslovom Maksimalno.

osebni arhiv
Jole z ženo Ano.

Obema je skupna ljubezenska tematika, gre pa za čisto drugačen ritem. »Maksimalno je prava plesna pop pesem. Idealna je za zabavo in druženja s prijatelji. Govori o ljubezni, saj mislim, da se ljudje tako najlažje najdejo v besedilu. Le kdo ni kdaj imel težav, povezanih z ljubeznijo? Moja strast je sicer ustvarjati glasbo, ki ljudi sprošča, ki jim premakne boke in jih spomni na to, da se morajo veseliti življenja. Pesem kot predčasno darilo podarjam vsem svojim poslušalcem in upam, da jim bo polepšala decembrske zabave in praznične dni, ki prihajajo,« nam je o novi pesmi zaupal Joško, ki se je kot majhen deček sicer najbolj razveselil kolesa, ki mu ga je Božiček prinesel pri botru.

Pesem Maksimalno – tako kot skoraj vse druge Joškove – podpisuje dvojec Huljić, ki s skladbami oskrbuje tudi Jeleno Rozga, Petra Graša in Danijelo Martinović.

osebni arhiv
Glasbenik se lahko pohvali s kar tremi hčerkami, ki so prave lepotice.

DRUŽINSKI ČLOVEK

Jole se poleg uspešne glasbene kariere lahko pohvali z bogatim družinskim življenjem. Je namreč očka trem deklicam, družino pa dopolnjujeta dva psička, zato praznike, kolikor se le da, najraje preživlja doma.

»December je za glasbenike najbolj naporen mesec v letu. Zato je včasih težko usklajevati družino in kariero, ampak nekako zmoremo. Imam neverjetno srečo s soprogo Ano, ki pokonci drži vse štiri vogale naše hiše. Super se ujameva in na koncu je vse tako, kot mora biti. Letos bom prvič za silvestrovo doma, koncert v Splitu na rivi imam namreč prav 31. decembra. Nastopa se neizmerno veselim, to je moje mesto, moji ljudje, in mislim, da bo to res žur, ki se ga bomo še dolgo spominjali,« nam je za konec dejal Jole.