Zabava

Pevka bo praznike preživela na odru

Teja Pelko
12. 12. 2017, 21.45
Deli članek:

Vse bolj popularna pevka Nina Donelli, ki se zelo dobro prebija tudi na hrvaško tržišče, se zelo veseli praznikov.

osebni arhiv
Nina je v otroštvu dobrim možem pustila celo »knjigo« z navodili, kaj bi rada imela.

Mladenka namreč obožuje december, saj ima ta po njenem mnenju neko posebno energijo. »Obožujem december, to je moj najljubši mesec, takoj za poletjem. Mesta so tako lepo okrašena, ljudje se družijo in pijejo kuhano vino, otroci čakajo Božička ... Ima nek poseben čar. Spomnim se, da sem kot otrok komaj čakala, da se začne december. Dobila sem koledar s čokoladicami in potem sem vsak dan pojedla eno in komaj čakala na božič. Prav tako sem skrbno zbirala promocijske kataloge z igračami in veselo strigla ven tisto, kar mi je bilo všeč. Na koncu sem dobrim možem pustila celo 'knjigo' z navodili, kaj bi rada,« je razkrila Nina. 

osebni arhiv
Božič bo pevka preživela v družinskem krogu, silvestrovo pa na odru.

NAPOREN DECEMBER

Nina ima letos – tako kot že nekaj let zapored – decembra zelo poln urnik, zato pa si bo januarja vzela malo večji premor, da si bo napolnila baterije za vse prihajajoče izzive.

Zadnja leta ima sicer pevka decembra zaradi zasedenosti z nastopi manj časa za uživanje, vendar tisti prosti čas, ki ji ostane, izkoristi na polno.

»Večina glasbenikov ima decembra nor urnik. Jaz sem tega zelo vesela, saj najraje na svetu pojem in se veselim s svojimi oboževalci. Po navadi en dan pred božičem ne nastopamo in takrat je čas za družinsko večerjo, potem pa gremo spet s polno paro naprej. Januarja skoraj vsi glasbeniki vzamejo dopust in tudi jaz sem med njimi – letos bom tako kot lani odpotovala na toplo ...« nam je zaupala o svojih prihodnjih podvigih.