Šok

Mirelin bivši partner je bil nedavno aretiran

N.S.
8. 12. 2017, 20.15
Deli članek:

Resničnostna zvezdnica kljub umiku iz medijev ne najde miru. Zdaj je doživela šok ob novici, da so njenega nekdanjega partnerja, milijonarja Dejana Popovića - Tigra, aretirali.

Facebook
Starleta, ki je trenutno spet zaročena, je doživela nov šok.

Nekdanji ljubimec Mirele Lapanović, Dejan Popović - Tigar, je bil v nedeljo zvečer aretiran, saj je osumljen napada na nekdanjega policista Milana Trtico, kar je podjetnik sicer zanikal in dodal, da domnevne žrtve sploh ne pozna. Za Popovića so po pisanju medija odredili pripor, motiv za dejanje pa naj bi bil šov Parovi, v katerem je Trtica Popovića menda omenjal.

Mirela vse zanika

O Dejanovi nedolžnosti je prepričana tudi Mirela, ki Tigra pozna več kot eno leto. »V šoku sem! Ne morem verjeti, da se je to zgodilo. Dejana spoštujem kot prijatelja in verjamem, da so vsi nedolžni, dokler ni dokazano nasprotno. Tigar ima mojo podporo, saj sva tudi po koncu zveze ostala v prijateljskih odnosih,« je za srbske medije povedala Mirela in dodala, da je Popović z njo ravnal kot s kraljico in je pravi kavalir. »Nikoli ni povzdignil glasu nad mano, kaj šele dvignil roke! Bolj mirne osebe od njega ne poznam, ljubeznivo dela s svojimi zaposlenimi, nikoli ni kričal na varnostnike, celo na nadlegovanje žensk se je odzival strpno,« je povedala ogorčena Mirela, ki očitno še ni rekla zadnje besede na medijski sceni.