Dobrodelni Veseljaki

V veliko pomoč dobrim možem!

N.S.
7. 12. 2017, 21.30
Deli članek:

Veseli december je čas obdarovanj, čas, ko se otroci veselijo daril. Toda vsi si tega ne morejo privoščiti, kar se zavedajo tudi na Radiu Veseljak, zato so priskočili na pomoč.

Radio Veseljak
Ekipa Radia Veseljak je spet dobrodelna.

Otroci si zaslužijo lepe praznike, zato vse pozivamo na pomoč. 

Veseljakova ekipa želi, da bi vsi otroci imeli enake možnosti, sploh ko gre za praznična darila, zato so že priskočili na pomoč. Prvi izmed dobrih mož, ki nosi darila, je Miklavž, in že ta je potarnal, da bi rad ustregel vsem otrokom, kar pa žal ni več mogoče, zato so na pomoč priskočili veseljaki. Ekipa Radia Veseljak je združila moči, začela zavijati darila in jih pripravila za Miklavža, k temu pa pozvala tudi muzikante, ki jih obiskujejo v teh dneh. Koš z darili je vse bolj poln in bo romal do otrok iz socialno ogroženih družin, zato da bo veseli december vesel za vse, pravijo radijci, ki sicer vse leto razveseljujejo z dobro voljo.

Priskočite jim na pomoč

Če bi radi tudi vi pomagali dobrim možem, pošljite darilo na Radio Veseljak, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana Polje ali se pripeljite na obisk. Darila se zbirajo do 15. decembra 2017, ko bodo romala na Zvezo prijateljev mladine Slovenija in potem naprej do otrok.