Zmaga za RGL

Radio Aktual je radio z najboljšo energijo!

Si.R.
28. 11. 2017, 10.06
Posodobljeno: 28. 11. 2017, 10.09
Deli članek:

Radio Aktual je eno izmed petih podjetij z najboljšo organizacijsko energijo. V panogi Tehnologija/komunikacija in razvedrilne dejavnosti pa je absolutni zmagovalec RGL.

Radio Aktual
Nagrado je uredniku Radia Aktual Simonu Prelesniku (levo) in direktorju podjetja RGL Igorju Škerlaku predala dr. Danijela Brečko, izvršna direktorica Inštituta Sofos. V

Glavni urednik radia Aktual Simon Prelesnik (levo) v družbi direktorja podjetja RGL Igorja Škerlaka.

Visoka raven organizacijske energije je neposredno povezana z delovno uspešnostjo. A pred tem morajo biti zagotovljeni nekateri pogoji, da se posameznik dobro počuti v okolju, v katerem dela. Pri tem se ekipa RGL lahko pohvali z zavedanjem, da so ljudje najpomembnejši vir energije. Prav zato je v njihovem delu in odnosu čutiti strast, odgovornost, marljivost, visoko raven kreativnosti, srčnosti, topline in človečnosti, ki daje vidne rezultate in možnost za trajnostno rast in napredek podjetja ter posledično tudi posameznika.

Veliko energije dajo poslušalci

"Dobra energija in povezanost ekipe se začuti takoj, ko vstopiš v prostore radia. Takrat te prevzame val pozitivnega naboja in odličnega vzdušja, ki vladata v prostoru," so prepričani na Radiu Aktual. Radijska ekipa z velikim veseljem pove, da ji veliko pozitivne energije dajejo predvsem poslušalci, ki so zanje neprecenljivi, za piko na i in dodatno energijo pa poskrbijo tudi številni razprodani koncerti.

Vedno nasmejana in energična ekipa Radia Aktual.

Pomemben je timski duh

Po besedah direktorja RGL Igorja Škerlaka rezultati raziskave poleg nagrade in pohvale vsem, ki so v to vpleteni, prinašajo odličen uvid v možnosti izboljšanja vodenja. Simon Prelesnik, glavni urednik Radia Aktual, pa visok rezultat pripisuje kulturi sodelovanja in timskega dela, ki jo dosledno gojijo, četudi se morajo za to odpovedati posamičnim talentom. Formula uspeha, ki preizkušeno deluje tudi v športu.

"Vsekakor si želimo, da bi bilo takih nagrad čim več in bi bilo delo, ki je opravljeno s strastjo in srcem, za poslušalce, vidno in predvsem še naprej dobro opravljeno. Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje polni pozitivne energije, saj le tako lahko vsi skupaj premikamo gore," so prepričani aktualovci.