Damjan Murko

Slavček družino odpeljal na nekajdnevno razvajanje

tp
10. 11. 2017, 20.45
Deli članek:

Slovenski slavček si zna vzeti čas za svoje najbližje.

osebni arhiv
Damjan, Maja in Tiar Murko Damjan z ženo in sinkom.

Mojstru samopromocije Damjanu Murku gre vse kot po maslu. Do konca leta je popolnoma razprodan, česar je zelo vesel, pa tudi tega, da je njegova zadnja pesem Šok naletela na tako dober odziv, kot je pričakoval, da bo. Kljub napornemu urniku pa si Damjan vedno vzame čas za posebne trenutke s svojo družino.

Pred kratkim sta njegova žena Maja in sinek Tiar praznovala rojstni dan, zato se je odločil, da ju preseneti in ju za nekaj dni odpelje na razvajanje. »Tiar tako rad čofota, da je bilo to res najlepše darilo tudi zanj. Z ženo pa sva bolj uživala v dobri kulinariki, saj sva oba velika gurmana, no, sploh jaz sem in sem v tem darilu tudi sam izdatno prišel na svoj račun. (smeh) Sicer pa so trenutki, ki jih preživimo skupaj, vedno nepozabni, zato si želim čim več časa preživeti s sinkom in ženo, pa čeprav sem v tem času izredno zaseden z nastopi in drugimi izzivi, o katerih za zdaj še ne bom govoril. Lahko rečem samo to, da se skupaj z oboževalci že zelo veselim tradicionalnega seksi koledarja, ki je že v tisku,« nam je povedal Murko.

Zelo pa se veseli tudi silvestrskega nastopa. Tudi ta koncert je že razprodal, obiskovalcem pa obljublja šok v vseh pogledih. »Spoznali bodo Murka v drugačni vlogi. Glamurju se seveda ne bom odpovedal. Gosti bodo imeli kaj videti in slišati. Od mojih največjih uspešnic do kar treh garderob, ki bodo res unikatne, samo za to priložnost. Za moški del pa bo prava paša za oči tudi moja žena Maja, ki bo blestela v seksi rdeči večerni obleki. Več pa res ne izdam, to preprosto morate videti,« pravi Damjan.