Zablestela

VIDEO: Očarljiva Melania postala "prva dama" Južne Koreje

R.T.
8. 11. 2017, 09.50
Posodobljeno: 8. 11. 2017, 09.53
Deli članek:

Prva dama Melania Trump se je zasidrala v srce južnokorejske javnosti, potem ko je videoposnetek njenega širokega nasmeška zaokrožil po družabnih omrežjih.

Reuters
Melania in Minho.

Melania Trump je med govorom na ameriškem veleposlaništvu v Južni Koreji poudarila, kako pomembno je, da se dekletom omogoči enakopraven dostop do športnih aktivnosti, ter najstnice spodbudila k čim pogostejšemu športnemu udejstvovanju.

Prva dama je na družabnih omrežjih zablestela, potem ko so se ji v prikupnem prizoru usta razlezla v širok nasmešek. Ko so šolarke, s katerimi se je srečala, opazile, da ji ob boku stoji korejski pop idol Minho, član fantovske skupine SHINee, je izbruhnilo navdušeno vreščanje, Melania in Minho pa sta prasnila v smeh.

Lokalni mediji so jo zaradi njenega mirnega in stoičnega značaja sicer označili za »robotsko Melanio,« po tem dogodku pa so naslovnice preplavili naslovi, kot so »Melanie še nikoli nismo videli tako nasmejane,« »Diplomacija Melanijinega nasmeha,« in »Melanijina očarljiva privlačnost.« Seveda so se našli tudi zlobni jeziki, ki so zadirčno pripomnili, da so bile šolarke bolj kot nad Melanio navdušene na zvezdnikom.