TEŽKI ČASI

Televizijski igralec je storil samomor!

N.S.
7. 11. 2017, 20.45
Deli članek:

Brad Bufanda, 34-letni igralec, ki smo ga spremljali v serijah, kot so Veronica Mars, Glavca in Roseanne, ni zmogel več življenja in si je pred dnevi sodil sam.

Arhiv
V 90. letih je zaslovel v kultni seriji Roseanne, kjer je igral sina.

Hollywood je pretresla še ena tragična novica, ki je ponovno dala misliti vsem. Za vedno je ugasnila še ena zvezda na nebu, in sicer zvezda vedno nasmejanega igralca Brada Bufande, ki se ga slovenski gledalci spomnijo po vlogah v serijah Veronica Mars, Glavca in Roseanne.

Arhiv
Po hudih bojih z depresijo si je priljubljeni igralec sodil sam in skočil s stavbe.

Brad je po poročanju ameriških medijev umrl zaradi hudih poškodb glave ob skoku s stavbe. »Opravili so obdukcijo, vzrok smrti je huda poškodba glave. Naredil je samomor,« je za medije povedal pomočnik direktorja losangeleške policije Ed Winter. Brad je, preden si je vzel življenje, napisal pismo in se v njem zahvalil svojim staršem in prijateljem, da so mu stali ob strani. Preživljal je namreč težke čase, trpel je tudi za hudo obliko depresije, a je vseeno s samomorom popolnoma pretresel družino in prijatelje, ki so imeli o njem povedati same lepe stvari. Po tragični novici so se seveda oglasili tudi nekateri zvezdniški kolegi, med njimi slovita Roseanne, ki je v istoimenski seriji vrsto let igrala njegovo mamo. »Pretresena sem. Ugasnilo je življenje Brada, ki sem ga vrsto let imela za svojega sina. Za vedno bo ostal v mojem srcu,« je na kratko sporočila priljubljena komičarka.