Redkost!

FOTO: Princesi na ogled

S.N.Č.
30. 9. 2017, 20.57
Deli članek:

Polsesti se le redko pojavita skupaj.

Profimedia
Alexandra se je izkušene polsestre ves čas držala kot klop.

Pariški teden mode je poslastica za petičneže z vsega sveta, ki si prikazana oblačila z revij lahko privoščijo. Končno ga je, zdaj ko je polnoletna, lahko doživela tudi princesa Alexandra Hanovrska.

Vendar najmlajša, 18-letna hči monaške princese Caroline je vseeno še preveč zelena, da bi na dogodke hodila sama. Kako priročno torej, da ima 13 let starejšo polsestro Charlotte Casiraghi, ki je velika modna navdušenka in redna gostja revij. In prav zaradi Charlotte sta bili obe že ob prihodu takoj v središču pozornosti.

Profimedia

VSE JASNO

Za Charlotte se je poleti namreč močno ugibalo, ali morda ne pričakuje svojega drugega otroka. Trebušček se je na fotografijah s plaže v Saint-Tropezu namreč zdel bolj zaobljen kot po navadi. Ugibanje je bilo toliko bolj vroče zaradi njenega pestrega ljubezenskega življenja.

Po nekajletni burni ljubezenski zvezi z igralcem Gadom Elmalehom, s katerim ima tudi triletnega sina Raphaela, se je Charlotte takoj po razpadu zveze zapletla v vročo romanco z italijanskim režiserjem Lambertom Sanfelicejem. Vendar je od njega lani decembra odšla, ker je menda našla ljubezen svojega življenja – filmskega producenta Dimitrija Rassama, ki se je leta 2015 razšel z rusko manekenko Natasho Novoselovo in ima šestletno hčerko.

No, čeprav se zdi, da je ljubezen med Charlotte in Dimitrijem usodna, so fotografije s tedna mode jasne, da dojenček še ni na poti.

Je pa tako s fotografij kot po pripovedovanju očividcev očitno, da se polsestri izvrstno razumeta. In kot je videti, imata tudi zelo podoben okus za modo. V kombinaciji črnega blaga in usnja sta navdušili, še posebej Charlotte v seksi vročih hlačkah.