Izvrstno sta se ujela

Vroči raper omrežil hrvaško glasbenico

Teja Pelko
22. 8. 2017, 21.00
Deli članek:

Postavni mladenič, ki je s svojim poletnim glasbenim hitom Lagano poskrbel za pravo osvežitev na domači sceni, je navdušil tudi znano hrvaško pevko.

Last izvajalca
Challe Salle in Maja Šuput sta se izvrstno ujela.

Tako zelo, da ga je povabila k sodelovanju. Skupaj sta posnela duet Kamikaza, pesmi pa sta nadela tudi videopodobo.

Last izvajalca
Tako Challe Salle kot Maja se lahko pohvalita z zelo zapeljivim telesom.

»Majo Šuput spremljam že nekaj časa in zelo cenim njeno delo. Je ena izmed najbolj znanih in uspešnih hrvaških pevk, zato sem bil zelo počaščen, ko me je povabila k sodelovanju. Pravzaprav sta naju povezala moj menedžer in njena menedžerka, ki sta bila skupaj na nekem koncertu. Dobili smo se na sestanku, na katerem sva se takoj ujela, in potem sva preprosto posnela pesem. Za glasbeno produkcijo je poskrbel domači producent Raay, tako da je projekt dejansko slovensko-hrvaška naveza. Spot smo snemali z eno najuspešnejših videoprodukcij na Balkanu – IDJ Videos, delno na hrvaški obali, v Opatiji, delno pa v studiu IDJ Videos v Beogradu. S pesmijo in spotom sem zadovoljen in upam, da sledi še več takih duetov s tujimi glasbeniki, saj je moj cilj prodreti v tujino, kjer je glasbeni trg bistveno večji kot pri nas,« nam je razkril Challe Salle. Maja pa je o sodelovanju s 26-letnikom povedala naslednje: »Challe Salle je bil najboljša izbira za pesem, saj je, prvič, izvrsten raper, in drugič, neodkrit dragulj, ki plava po slovenskem teritoriju.« Kljub vročim prizorom v videospotu glasbenik pravi, da je šlo le za igro. »Prizori v videospotu so le del zgodbe. Med nama ni preskočila nobena iskrica,« zatrjuje.

Ali je preskočila s katero drugo osebo, pa nam ni želel razkriti, saj glede svojega ljubezenskega življenja še naprej modro molči. Nam je pa povedal, da se je po vrnitvi z dopusta odločil doma narediti glasbeni studio, saj mu bo to omogočilo več kreativnosti pri ustvarjanju novih pesmi. Nekaj jih ima že pripravljenih, slišali pa jih bomo lahko že konec septembra in oktobra.