SNEMANJE

Ribičeva in Šugman ostala brez dopusta

Nejc Simšič
8. 8. 2017, 20.45
Deli članek:

Priljubljena slovenska igralca Tanja Ribič in Jernej Šugman sta julija sicer imela nekaj prostih dni za zaslužen dopust, a v teh dneh sta se že vrnila na delo – tokrat pred kamere.

Profimedia
Tanja Ribič je snemanje novega filma že končala in se posvetila preostanku dopusta.

M24
Priljubljeni Jernej Šugman je nekaj prizorov že posnel, nekaj snemalnih dni pa ga še čaka.

V Ljubljani v teh dneh na več različnih lokacijah snemajo nov slovenski film, dramo o precej aktualni in pereči tematiki, ki kljub naprednemu času marsikoga še vedno moti. Večkrat nagrajeni filmski režiser Marko Šantič se v novem filmu, ki ga trenutno snemajo, loti drame, ki govori o gejevskem paru, ki ima hčerko, seveda pa zraven spoznamo tudi vse težave, ki so povezane z razumevanjem okolice. Marko, čigar film Zapelji me je bil v preteklosti tudi slovenski kandidat za tujejezičnega oskarja, je za glavno vlogo izbral igralca Primoža Bezjaka, v filmu pa igra še vrsto drugih znanih slovenskih igralcev, med katerimi sta tudi priljubljena Tanja Ribič in Jernej Šugman.

In prav slednja smo pred dnevi opazili na eni od snemalnih lokacij, kjer so ravno snemali filmski prizor. To pomeni, da sta imela letos malce krajši poletni oddih kot sicer, saj se z vso predanostjo posvečata filmu, ki bo zagotovo dvignil veliko prahu, ko ga bodo predstavili slovenskim gledalcem. Tanja Ribič je sicer snemanje že zaključila in se takoj odpravila nazaj na slovensko obalo, kjer uživa v preostanku poletja.