BOLEČE

Zaradi stresa je splavila

Nejc Simšič
21. 6. 2017, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Hrvaška zvezdnica Severina je v boju za skrbništvo nad sinom doživela boleč poraz. O vsem skupaj se je odločila spregovoriti za RTL.

Instagram
Poleti ga bo videla le en teden julija in en teden avgusta!

Voditelju Zoranu Šprajcu je med drugim razkrila, da ji je je – ko se je odločila oditi iz zveze, ki jo je poimenovala psihično maltretiranje nekdanji partner, srbski poslovnež Milan Popović, grozil, da ji bo zagrenil življenje in najel predstavnika za stike z javnostmi, ki bo v medijih grdo govoril o njej.

»Mislila sem, da je samo jezen, a ni bilo tako. Dejal mi je tudi, da mi bo vzel otroka in da bi me če bi bili v Ameriki uničil. Mislila sem, da ga bo jeza minila,« je dejala Severina, nato pa razkrila še, da Milan, ki so ga polna usta enakopravnega starševstva, Aleksandra do njegovega tretjega leta ni videl celih 18 mesecev. Na sodišču je celo priznal, da je mislil, da moški otroku v prvem letu starosti ni potreben. »Ni ga poklical niti za ta, niti za prejšnji, niti predprejšnji rojstni dan. Moral bi ga poklicati nocoj ob 20. uri, a ga ni. Govoriti o skupnem starševstvu, pri tem pa ne sodelovati, to sta dva različna termina,« je razkrila zvezdnica in dodala, da je Milan zamudil Aleksandrov prvi zob, prve korake v bistvu polovico njegovega življenja.

Facebook
Milan Popović (levo) je zmagal v bitki, ne pa v vojni!

Zakrivil pa je še nekaj; s tem, ko Severini v na sodišču dogovorjenem roku ni želel vrniti sina, ji je povzročil takšen stres, da je splavila. V tistem času je bila namreč na umetni oploditvi in se ne bi smela izpostavljati stresu. »Enega otroka sem izgubila. Tega pa ne nameravam,« je dejala zvezdnica in dodala, da se bo zanj borila do konca.

Sodnica Verica Nikić je namreč v ponedeljek začasno odločila, da bo deček večino leta preživel s svojim očetom, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Petletnik bo po novem teden dni živel pri mami, teden dni pa pri očetu. Poleti bo malček z mamo živel le en teden julija in en teden avgusta, preostali čas pa bo z očetom, kar pomeni, da največja hrvaška estradnica svojega sina ne bo videla celih 200 dni na leto.