Izguba polnega skrbništva

Severino nekdanji partner obtožuje številnih laži

K.M.
21. 6. 2017, 10.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pred dnevi je odjeknila novica o deljenem skrbništvu Severine in Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, zaradi katere je hrvaška javnost razdvojena.

M24
Severina

Po dolgoletni borbi na sodišču in medijskem obračunavanju je pretekli teden presenetila novica o tem, da naj bi Severina izgubila polno skrbništvo nad 5-letnim sinom Aleksandrom, ki naj bi si ga po odločitvi sodišča od letos dalje delila z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem. Po čustveni izpovedi pevke in podpori številnih hrvaških zvezdnikov pa se je zdaj oglasil tudi Milan, ki pevko obtožuje laži. 

You Tube
Milan Popović

Severina je med drugim Milana, obtožila za splav, saj naj bi jo v zgodnji nosečnosti spravljal v stres. V Srbiji naj bi pridobil lažne izvide o tem, da je otrok anoreksičen. Proti Severini in njenemu možu pa je vložil tožbo zaradi objav Aleksandra na družbenih omrežjih.

''Naj že na začetku povem, da o materi svojega otroka ne želim govoriti grdo. Če je pred kratkim zaradi stresa res izgubila otroka, mi je zato zelo žal,'' je svoj pogovor s hrvaško televizijo RTL pričel Popović. Izpostavil je, da je po njegovem mnenju Severinin intervju, ki ga je dala za isto televizijo, polen laži in da mu je žal, če je njegov boj za otroka sama dojemala kot psihološko nasilje. ''Upam, da bova lahko vzpostavila normalno komunikacijo.''

Po njegovih besedah je odločitev sodišča enaka tisti iz leta 2014, le da lahko on zdaj z otrokom na leto preživi 6 dni več. Zato pravi, da ne razume, v čem je tako velik problem. ''Pri nas obstaja termin skupno skrbništvo in zato ne želim dobiti polnega skrbništva nad sinom, saj bi mati vedno enakopraven skrbnik,'' je še zaključil Popovič, ki s tem nadaljuje svoj medijski in sodniški boj proti hrvaški pevki.