Saša Lendero

Poletje je zvezdničin najljubši letni čas

Teja Pelko
20. 6. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Za pevko se začenja najboljši čas v letu. Lepe tople dneve Saša pogosto izkoristi za obedovanje zunaj, z družino pa hrano velikokrat pripravijo na žaru.

Marko Vavpotič/M24.si
Saša Lendero z možem in hčerko.

PEVKA IZZA ODRA
Saša je že 17 let v zvezi z glasbenikom Miho Hercogom, ki ga ljubkovalno kliče Pajki, skupaj pa imata osem let staro hčerko Ario.

Na piknik zelo radi povabijo prijatelje oziroma sorodnike. Tako je bilo tudi ob rojstnem dnevu njenega življenjskega partnerja Mihe Hercoga.

Saši Lendero je pri tem najbolj pomembna dobra družba, manj pa to, kaj je na žaru. Na njem se sicer znajde vse mogoče. »Mi poskušamo gor dati vse, kar je na vrtu. Mesne stvari so vse preizkušene. Radi pečemo sir za žar, zelo radi imamo tudi slanino, na koncu pa vedno popečemo kruh, ki ga potem namažemo z maslom in posujemo s kakšnimi zelišči ali domačo čebulico. In velikokrat se zgodi, da se na koncu poje prav največ kruha,« nam je zaupala zvezdnica, ki je nedavno s člani hrvaške skupina Barabe posnela pesem Mišolovka, v kratkem pa bo predstavila tudi videospot zanjo, česar se zelo veseli, saj je od zadnjega preteklo že precej vode.

Facebook
Družinica je letos v morskih radostih uživala že konec maja.

KO NE GRE VSE PO NAČRTIH
Pri piknikih se je družini ponesrečilo že marsikaj. Zgodilo se jim je že, da so zažgali kruhke, pa tudi da so nakupili preveč oziroma premalo hrane.

Predvsem zato, ker z Miho ogromno delata za nemško govoreče izvajalce. Tako se pogosto zgodi, da je kovačeva kobila bosa. Saša sicer upa, da se bo letos to spremenilo. »Z Miho imava ogromno dobrih pesmi in idej. Upam, da jih bova letos enkrat za spremembo tudi uspela uresničila takrat, kot to upava, saj naju vsako leto zasuje drugo delo in kovačeva kobila ostane bosa. Jaz potem izdajam pesmi v zelo velikem zaostanku, ker se vmes menjajo letni časi, pa jih je treba včasih tudi stilsko malo prilagoditi. Skoraj ne moreš pred poletjem dati ven iste pesmi kot za božič. Zato morava velikokrat spreminjati svoje ideje,« nam je potožila pevka.

Moči za njihovo realizacijo pa bosta skupaj s hčerko Ario nabirala tudi na morju, kamor se bosta odpravila predvidoma sredi oziroma konec julija. Na dopust bodo tako kot vedno odšli s prijatelji, preživeli pa ga bodo nekje na Hrvaškem. »Pomembno nam je samo to, da smo skupaj, da imamo nekaj miru, malo sončka, kakšno hladno pijačo in dolge 'čveke'. Po navadi gremo na Hrvaško, tudi zato, ker Mihovi starši zdaj že nekaj časa živijo na Hrvaškem, tako da sva običajno nekaj časa tudi tam. Vem pa, da so tudi druge destinacije čudovite. Nedavno sva se vrnila iz bližnjih toplih krajev in bilo je prekrasno,« nam je še dejala Saša.

Facebook
Tako so pri Saši videti domači burgerji.