Jadranka Juras

Pevka sporočila novico, ki jo je nadvse osrečila

Teja Pelko
16. 6. 2017, 20.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Za našo pevko je bila ta sreda eden izmed njenih najbolj srečnih dni. Ta dan je namreč izvedela zelo veselo novico.

Arhiv
S svojim glasom pa bo Jadranka, ki je doštudirala jazzovsko petje na Univerzi za glasbo in odrsko umetnost v Gradcu, božala tudi slovenska ušesa.

Izmed pevcev z vsega sveta je bila namreč izbrana med 16, ki bodo 17. novembra nastopili na največjem tekmovanju Richarda Wagnerja The Lauritz Melchior International Singing Competition v Aalborgu, katerega pokroviteljica je danska kraljica Margareta II.

Jadranka se je o veseli novici razpisala na svojem facebooku: »Danes je tak srečen srečen dan, ko mi za spremembo ne tečejo solze žalosti, ampak sreče! In da ne bom delila z vami samo svojih razočaranj, evo, malček srečne mene. Hvala ti, Alenka Slokar Bajc, neverjetno, kaj nama je uspelo, sva dober par, ane, t'ršica!? Hvala tudi Tadej Horvat za najboljšo klavirsko podporo in Oliver Dizdarević, ker si nas znal tako fino posneti! Tooooo!«

S svojim glasom pa bo Jadranka, ki je doštudirala jazzovsko petje na Univerzi za glasbo in odrsko umetnost v Gradcu, božala tudi slovenska ušesa. Nedavno je namreč sporočila, da je posnela nov duet, in to z enim izmed njenih najljubših pevcev. Predstavila ga bo jeseni, zanj pa bo ustvarila tudi videospot.