Presrečna

Salome prestala novo operacijo

ns
16. 6. 2017, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljena tekmovalka MasterChefa Slovenija je pred kratkim prestala novo operacijo, ki ji je spremenila življenje. »Zdaj končno vidim brez očal. Presrečna sem, da je to za mano!«

Mare Vavpotič
Pri nas so ji hoteli računati, zato je odšla na Hrvaško, kjer so se klinike kar greble, katera jo bo operirala.

Na nedavnem pikniku Zvezde pod klobuki na Smledniku je ob svojem prihodu veliko zanimanja vzbudila vedno zabavna Salome, ki pa je ves čas, kljub oblačnemu vremenu, nosila temna sončna očala.

Ne, nikakor ni šlo za kakšno zvezdniško muho, Salome je le nekaj dni pred dogodkom prestala operacijo oči. »Operirali so mi oči, tako da zdaj vidim normalno. In ker moram biti čim več v temi, da oči ne izpostavljam svetlobi, imam pač sončna očala,« je pojasnila v smehu. 

Pop TV
V šovu je kuhala z očali, zdaj se jih je dokončno znebila.

Operirali so jo na znani zagrebški kliniki, kjer so ji v nasprotju s slovensko kliniko ponudili brezplačen poseg. »Zdaj bom končno videla na daleč, predvsem pa sem vesela, da sem se znebila očal,« je priznala Salome in dodala, da se ji zdaj dogajajo najlepše stvari v življenju. »To je najlepša pomlad, kar sem jih doživela, in kar naj trajaaa!« se veseli. Zvezdnica je presrečna tudi v novi službi v bistroju MihaChef, kjer je pravi magnet za vse goste; ne le da kuha, ves čas mora tudi deliti avtograme in se fotografirati z oboževalci, ki pridejo pokusit njene slavne jedi, predvsem odlično limonino pito.

Pop TV
Pravi, da bi se od sreče kar zjokala!