Ajda in Sebastian

Zaljubljenca zvezdnika se ne skrivata več

ns
15. 6. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljena igralka Ajda Smrekar in zaželeni igralec Sebastian Cavazza sta par že nekaj časa, kar zdaj z veseljem pokažeta tudi v javnosti.

Mediaspeed
Zaljubljena Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza.

Igralca Mestnega gledališča ljubljanskega Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza sta kar nekaj mesecev uspešno skrivala svojo zvezo, saj nista želela zbujati pozornosti. A zdaj se zaljubljena golobčka ne skrivata več, skupaj pojavljata tudi na družabnih dogodkih, predvsem pa ju lahko oboževalci srečajo v centru mesta, kjer oba tudi živita.

M24
Ko beseda nanese na njeno ljubezensko življenje, Ajda sicer začne molčati, saj bi ga rada ohranila zase.

Čeprav sta skupaj že dolgo časa, pa se še vedno ne fotografirata skupaj. Na dogodkih ju želi skupaj ujeti v objektiv marsikateri fotograf, a neuspešno. 

Pred dnevi smo Ajdo in Sebastiana srečali v enem od znanih lokalov, kjer sta z družbo uživala na pijači, seveda pa ni šlo brez objemov in poljubov, ki sta si jih izkazovala. »Res sta bila srčkana. Uživali so na pijači, se smejali in pogovarjali, Sebastian pa ves čas stiskal svojo Ajdo. Prav ljubka sta bila in videlo se je, da se niti malo ne obremenjujeta s tem, ali ju ljudje gledajo ali ne,« je povedala naša redna bralka, ki pravi, da golobčka večkrat vidi na pijači v središču prestolnice. Od vira blizu Ajde pa smo izvedeli, da se zaljubljenca kmalu odpravljata na zasluženi dopust, kjer bosta predvsem uživala, se odpočila od napornih projektov in se predajala romantiki.