Štorija

Bodo do konca izželi paradnega konja?

ns
15. 6. 2017, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Čeprav so se uradno že poslovili in ob koncu pete sezone proslavili konec ene bolj priljubljenih TV-serij, je Planet TV zdaj naredil potezo, o kateri dvomijo tudi strokovnjaki.

Planet TV
Mnogi se bojijo, da bo nova, že šesta sezona le grenak konec uspešne serije.

Prav do sklepnega dejanja pete sezone Ene žlahtne štorije je kazalo, da se serija, ki je osvojila Slovenijo, poslavlja. To so tudi napovedovali tako odgovorni na Planet TV kot igralci, ki so končali snemanje. Pred kratkim pa so v posebni oddaji Ena žlahtna štorija: Je slovo, a ne še konec postregli z ekskluzivno novico, da bomo prigode iz Štorije na Planet TV lahko spremljali še naprej. Eden od razlogov za to so tudi odzivi številnih gledalcev, ki so z neverjetnim navdušenjem spremljali sago o družini Špacapan. »Odločitev za novo sezono ni bila lahka. V peti sezoni smo namreč končali vse velike zgodbe, ki smo jih spremljali v minulih dveh letih in pol. Zato smo bili postavljeni pred resno preizkušnjo, ki pa so jo naši pisci hitro razblinili. Našli so novo pot in z nekaj novimi liki se je v zelo kratkem času oblikovalo novo poglavje v življenju Štorij,« je povedal Sašo Kolarič, glavni producent Ene žlahtne štorije

Facebook
Menda v novi sezoni ne bomo gledali vseh sester Špacapan.

KVANTITETA PRED KVALITETO

Čeprav se je serija dobro prijela med gledalci, pa je v zadnjih dveh sezonah že zašla v vode, kjer je na trenutke delovalo, kot da ne vedo več, kaj bi naredili, da bi bilo še naprej gledano. In prav to se zdaj sprašujejo tudi medijski poznavalci, ki se bojijo, da bo šlo za grenak konec. »Serija je bila super. In morali bi jo pustiti oditi na vrhuncu slave. Skrbi me, da bodo z novo sezono samo padli tako z nivojem kot s slovesom. Bodo za gledanost res do konca izželi paradnega konja Planet TV? Res žalostno! Ampak oni že vedo …« je dejal znani poznavalec našega televizijskega prostora. Za zdaj je znano to, da so značilnosti nove sezone nove lokacije, novi obrazi in stari grehi ter manj starih obrazov serije.