Miss Slovenije 2017

FOTO: Imamo vse finalistke za najlepšo Slovenko

Teja Pelko
14. 6. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Za vstop v finale Miss Slovenije 2017 se je na Gorenjskem potegovalo 18 deklet iz vse države.

Grega Eržen
V Kranjski Gori izbrane finalistke z aktualno mis Slovenije Majo Taradi.

Kandidatke za najlepšo Slovenko so se predstavile v treh izhodih slovenskih podjetij in modnih oblikovalcev: v oblačilih za prosti čas, kopalkah in večernih toaletah.

Žirija v sestavi Maja Taradi – aktualna mis Slovenije, Mojca Simic Šolinc – direktorica podjetja Tosama, David Miško – direktor marketinga v podjetju Stroka.si, Mihaela Margan Kocbek – direktorica podjetja Glammodels in Katarina Strgar – vodja marketinga igralniško-zabaviščnega centra Korona je v finale poslala Lauro Katarino Jularič, Špelo Budič, Nino Rems, Tino Mede, Katjo Gabrovec, Laro Stenovec, Moniko Pfajfar, Elmedino Berisha, Lano Krajnc, Katarino Rondič in Nino Dolić. Za glasbeno popestritev sta na polfinalnem izboru poskrbela Cole Moretti in Sašo Gačnik Svarogov.

Grega Eržen
Mimohod polfinalistk v kopalkah.

Naslednica Maje Taradi bo znana septembra

Za najlepšo Slovenko se bo na prireditvi, ki bo 9. septembra v Ljubljani, potegovalo 15 lepotic, saj se jim bodo na odru pridružile tudi vse štiri okronane regijske lepotice, Danijela Pančić, Patricija Finster, Maja Zupan in Ariana Hodžić, ki so se uvrstile naravnost v finale. Projekt Miss Slovenije so namreč v letošnjem letu nadgradili z regijskimi predizbori, s katerimi se je znova vrnil k osnovnemu poslanstvu mis Slovenije. Vsak regijski predizbor je bil zaznamovan s ciljno določenim projektom, s katerim so predstavili posamezno regijo in njene znamenitosti ali značilnosti.

Grega Eržen
Cole Moretti

Petnajst lepotic pred finalom čaka še vrsta priprav. Med drugim bodo morale pripraviti tudi vsaka svoj poslovni načrt.