Hrvaško-slovenska skupina

VIDEO in FOTO: Policija učiteljice prekinila pri snemanju spota

tp
13. 6. 2017, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Članice hrvaško-slovenske skupine Ana, Silvia in Matea osvajajo občinstvo po vsej nekdanji Jugoslaviji, manj sreče pa imajo z možmi v modrem.

Bojan Dragojević
Dekleta z novo pesmijo sporočamo vsem mladim in mladim po srcu, naj se čez poletje odklopijo, navijejo glasbo, prepustijo zabavi in v dobri družbi uživajo življenje.

Deset pesmi, ki so jih izdale do zdaj, ima na njihovem kanalu YouTube vrtoglavih 120 milijonov ogledov, to pa je številka, ki jim jo lahko zavidajo mnogi. 

Na snemanju spota za njihovo najnovejšo pesem Tako se to radi, ki so jo posnele v sodelovanju z DJ Mateom, so jim namreč prekrižali načrte.

»Spot smo snemali na različnih lokacijah po Beogradu. Zaradi muhastega vremena v maju smo kar nekaj dni čakali na sončna dneva, snemanje pa si bomo zapomnile tudi po tem, da nas je na eni od lokacij obiskala policija in prepovedala snemanje. Popustili niso niti takrat, ko smo jim Učiteljice obljubile svoj plakat,« nam je v smehu razkrila Silvia.

Bojan Dragojević
Učiteljice so pesem Tako se to radi ustvarile v sodelovanju z DJ Mateom, ki so ga spoznale na enem od nastopov v Berlinu.

DESETI SPOT NASTAL V LASTNI REŽIJI

Vizualne upodobitve skladbe se je ekipa prvič lotila v popolnoma lastni režiji. »Naša 'šefa' in avtorja naših pesmi Dušan Bačić in Bojan Dragojević sta se tokrat prelevila še v režiserja našega videospota, nad katerim smo dekleta navdušena,« je povedala Ana.

Bojan Dragojević
Ana, Silvia in Matea s plesalci Žigo Sotlarjem, Aljošo Möderndorferjem in Maticem Zadravcem.

V VIDEOSPOTU LAHKO OBČUDUJEMO SLOVENSKE FANTE

Dekletom so se na snemanju videospota pridružili odlični plesalci iz Slovenije, Žiga Sotlar, Aljoša Möderndorfer in Matic Zadravec, ki delujejo pod imenom SoFLY. »So res odlični koreografi in plesalci, brez težav so prišli v Beograd in svoje delo vrhunsko opravili. Zagotovo bomo sodelovali še kdaj,« je bila nad plesalci navdušena Ana.

Bojan Dragojević
Ptujčanka Ana Vurcer je vesela, da imajo številne nastope tudi v Sloveniji, kjer imajo zelo veliko poslušalcev.