Medeni tedni

Njuna ljubezen je zapisana v zvezdah

sn
14. 6. 2017, 21.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Medeni tedni mladoporočencev Pippe Middleton in Jamesa Matthewsa se kar ne končajo. Jasno pa je, da sta si tak način dopusta izbrala skupaj in da na njem neizmerno uživata.

profimedia
Mladoporočenca sta bila v Stockholmu svata na poroki Pippinega prijatelja.

Preživljanje prostega časa je torej njuna skupna točka, v kateri se popolnoma ujemata.

Niti bližnjim tako nista povedala, kdaj se bosta z dopusta vrnila. In toliko bolj sta presenetila, ko se iz daljne Avstralije nista vrnila domov v Anglijo.

VESELO NAOKROG

Po uživanju na Polineziji in ogledovanju Avstralije sta Pippa in James poletela v Stockholm na poroko njenega dobrega prijatelja, poslovneža Jönsa Batholdsona. Z ostalimi svati sta se veselila do jutra, o utrujenosti od že skoraj mesec dni trajajoče poti pa po pripovedovanju gostov ni bilo niti sledu. Naslednji dan sta si vzela čas za raziskovanje mesta.

Vendar tudi iz Švedske ne bosta odletela domov, njuna naslednja destinacija je Škotska oziroma tamkajšnja družinska hiša Jamesovih v idiličnem mirnem okolju med jezeri in gozdovi.

RAZKRITJE ASTROLOGINJE

Vendar enake želje v preživljanju prostega časa še zdaleč niso edino, kar mladoporočenca druži.

Priznana astrologinja in pisateljica Sally Kirkman namreč trdi, da je ljubezen med Pippo in Jamesom ena od tistih, ki veljajo za izjemno harmonične in so zapisane v zvezdah ter nikakor niso naključje. »Prav zato, ker gre za eno od teh tako imenovanih večnih ljubezni, sta se Pippa in James za nekaj let razšla, ker sta vedela, kaj si želita,« razlaga Sally.

Astrologinja napleta dalje: »Pippa je rojena 6. septembra 1983, kar pomeni, da ima Sonce v Devici. James pa je rojen 21. avgusta 1975, torej ima Sonce v Levu. Sinastrija oziroma primerjanje natalnih kart takoj spregovori o izredno dobrem ujemanju in počutju, kadar sta drug z drugim. Lev in devica sta v zodiakalnem krogu tudi soseda, nastopita drug za drugim, kar harmoniji zaljubljencev prinaša še dodatno moč.«

NADALJNJA RAZLAGA

Sally še poudarja, da sta si lev in devica v osnovi med seboj zelo različna. Lev je kraljevski znak, ki se vedno trudi, da je v središču pozornosti. V razmerju želi biti lev ne le cenjen, temveč oboževan. Devica pa je nasprotno sinonim za skromnost in najboljši primerek spoštovanja vseh vrst pravil.

Ker podrobnejši pogled v razpored planetov v Pippini astralni karti razkriva, da jo najbolj osrečuje, ko je v pomoč ali podporo drugim ljudem, je zveza tudi v tem pogledu idealna.

Toda kljub levovi želji po izstopanju devica ne bo nikoli v njegovi senci. »Pippa je poosebljenje Venere, planeta ljubezni in lepote. James jo obožuje in jo bo večno občudoval,« še pravi Sally.