ZVEZDE POD KLOBUKI

Nastopajoči so poskrbeli za nor žur

tp
11. 6. 2017, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Zvezde pod klobuki: na najbolj pričakovani zabavi pomladi se ni samo jedlo in pilo, ampak tudi pelo in plesalo.

Marko Vavpotič / M24.si
Čuki in Ivan Hudnik

Za razmigavanje glasilk in telesa so to leto skrbeli Čuki s svojim novim članom Miho, Dejan Vunjak, Ivan Hudnik, Učiteljice, Domen Kumer in Saša Lendero.

Nastopajoči so poskrbeli za dodaten val pozitivne energije, ki je kljub posameznim dežnim kapljam prevevala Smlednik.

Manjkal ni niti legendarni DJ Dady, ki je povabljencem pripravil odlično in spektakularno glasbeno poslastico, na oder pa pritegnil še skupino Victory, katere člani so tudi tokrat svoji opravi posvetili veliko pozornosti. Še posebno veliko navdušenja med pripadnicami nežnejšega spola so poželi s srčki, ki so si jih nalepili na oblačila, nekaj pa jih tudi podarili. Pete so ob zvokih, ki so prihajali z odra, zasrbele številne znane obraze, med drugimi tudi tekmovalce šova Zvezde plešejo Urško Vučak Markež, Dejana Vunjaka in Iryno Osypenko Nemec, s prikazanim pa so zvezdniki dokazali, da še niso pozabili plesnih korakov. Dogodek je z zdravo mero humorja, dobre volje in sprotno improvizacijo ter klepanjem rim povezoval priljubljeni raper Trkaj.

Klobuki

Uredništvo revije Zvezde je tudi letos izbralo in nagradilo najbolj domiselne klobuke. Za najbolj domiselno žensko pokrivalo so izbrali Salomejino v obliki sladice s kremo, kuhalnico in češnjo na vrhu. Klobuk ji je izdelal oblikovalec Boštjan Polanec, predstavlja pa njeno trenutno strast – kuhanje.

Nagrado za najbolj izviren moški klobuk je prejel Milan Gačanovič, ki je presenetil s turbanom, narejenim iz kar 6,5 metra blaga. Izdelal ga je sam, navdih zanj pa je črpal v Aziji, Indiji in Šrilanki. Za najbolj ustvarjalen otroški klobuk je bila nagrajena hči Urše Drofenik Klara Spolenak. Klobuk je ustvarjala skupaj z mamo, motiv konja pa je izbrala, ker je zaljubljena te živali.