Sveder angleškega dvora

FOTO: Kylie obudila spomin na vse prinčeve afere

sn
23. 4. 2017, 15.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Petdeset je približna številka lepotic, ki jih opisujejo kot ulov osvajalskih pohodov princa Andrewa. Po zadnji ljubezenski trofeji so ga ljubkovalno poimenovali prvi sveder angleškega dvora.

Profimedia
Prvi sveder je gotovo vzdevek, ki ugaja tudi princu.

Pod naslovom Prinčev ljubezenski obračun je na seznamu filipinski model Alexandra Escat, igralka Catherine Oxenberg, ameriška manekenka Caprice Burret, kanadska manekenka Chruistina Estrada … in tako naprej do številke 50.

V resnici je princ Andrew s svojim ljubezenskim življenjem ves čas ostajal v senci drugega dvornega dogajanja.

Šele ko so se pojavila vprašanja, s čim neki je osvojil prelestno Kylie Minogue, s katero sta par že nekaj tednov, so Britanci na plan izbezali kup zvezdnic, ki so prinčevemu šarmu že podlegle.

Dvorezen meč

S seznamom lepotic, ki jih je plemič prevzel in si jih vzel, so na plan pricurljale tudi afere, ki jih je s svojim spolnim apetitom zanetil – in jih je dvor seveda poskušal skriti. Pred dvema letoma je bil denimo na Otoku velik škandal, ko ga je mladoletnica obtožila, da jo je spolno zlorabil. Vendar je tudi v tem primeru ostalo le pri njenih obtožbah.

profimedia
Z igralsko Koo Stark sta še vedno dobra prijatelja.

Priljubljena

Zdi pa se, da so Britanci princu, ker ima ob boku njihovo ljubljeno pop princeso Kylie, vse afere odpustili. Spominjajo se le še njegovih nekdanjih in jim Kylie postavljajo ob bok – kot lepšo, uspešnejšo, vajeno manir … Nekateri celo ugotavljajo, da je prav, da na dvor ne pride le Američanka (s tem mislijo Harryjevo Meghan Markle), temveč tudi Avstralka, ki so jo že davno vzeli za svojo.

Profimedia
Mis Velike Britanije (levo) Carolyn Stewart je postala njegova skoraj hkrati, ko je postala polnoletna.

Profimedia
Edina, ki ji ga je uspelo spraviti pred oltar in za 10 let v zakon, je bila radoživa Sarah Ferguson.