Game Over

Pevca Steffania zamenjal Alen

tp
23. 4. 2017, 12.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Naš največji boyband vseh časov začenja novo obdobje na krilih nostalgije po 90. in 00. letih. Steffania, ki se je preselil v Haag, pa je zamenjal izkušeni pevec Alen, ki se je kalil ob boku Samuela Lucasa.

Marko Delbello Ocepek
Alen, Dennis in Mark

V zadnjih letih smo se lahko večkrat prepričali, da obstaja med skupino Game Over in ljubljanskim klubom Cirkus posebna vez. In še en razprodani nastop pred razgretimi študent(kam)i v sredo bi šel gladko med rutinske, če ne bi na njem Dennis in Mark predstavila novega soborca.

Marko Delbello Ocepek
Game Over so presenetili s svežim repertoarjem.

Game Over pa so presenetili tudi s svežim repertoarjem: svoje največje hite so premešali s svetovnimi, kot so Uptown Funk, Shape of You in Blurred Lines, jim dodali nekaj radiem prijaznih napevov z bratskega juga, kot sta Slučajno Saše Kovačevića in Lutka skupine S.A.R.S., iz vsega skupaj pa je nastal zelo zanimiv program. Fantje se tako umikajo od forme »fitness benda« ter vreščečih najstnic, ki so jim sledile bolj zaradi evforije kot vsebine, z novim članom pa se utrjujejo kot pevski trio. Dennis pravi, da je nov zagon posledica dobre energije, bolj kot s tem, kaj bosta prinesla nova pesem in video, pa se ukvarjajo z ustvarjanjem. Okoli sebe imajo celo ekipo, od menedžerja do producenta, ki ustvarja za znana imena z juga, zato ne preseneča, da bo njihova nova pesem posneta v srbohrvaščini.

Marko Delbello Ocepek
Občinstvo je klub tudi tokrat napolnilo do zadnjega kotička.

KDO JE ALEN?

Marko Delbello Ocepek
Alen je sodeloval tudi na razvpitem lovu na talente Zvezde Granda, a prizna, da je podlegel tremi in se mu nastop ni izšel po načrtih.

26-letnik iz Kopra že nekaj časa živi v Mengšu, v Dennisovi bližini, preživlja pa se kot prodajalec. Z glasbo se ukvarja od osnovne šole. Izhaja iz glasbene družine, zadnjih sedem let je na koncertih spremljal strica Samuela Lucasa in skrbel, da so se gostje zabavali tudi, ko si je on vzel odmor. Že pred leti ga je odkril Mark, fantje pa so pod imenom M.A.D. s kingstonom Zvonetom Tomcem pred tremi leti posneli prijetno pesem (in video) Žal mi je, ki je tudi del novega repertoarja.