Enkratno

Vrnila se je na oder – a le za en večer

Teja Pelko
23. 4. 2017, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pevka in tektopistka Mirna Reynolds je prekinila svoj večletni pevski post. Na prigovarjanje študentov medicine je namreč nastopila na njihovem brucovanju.

Marko Delbello Ocepek
Mirna Reynolds

Na žalost mnogih pa to ne pomeni njene vrnitve na glasbeno sceno, ampak je šlo le za enkratni dogodek.

BLOG REYNA
Mirna je lani novembra končno uresničila svojo dolgoletno željo in začela pisati blog. Na njem piše o osebni rasti, potovanjih, starševstvu, hvaležnosti ter vseh malih in velikih stvareh, ki delajo življenje zabavno in nepozabno.

»Že odkar je pred 10 leti izšla skladba Zdravnik, me kličejo študenti medicine in vabijo na razne dogodke, ki jih organizirajo. Pesem je namreč takoj postala njihova himna in je to še danes. Do zdaj se nekako nikoli nismo uspeli dogovoriti, no, tokrat pa nam je le uspelo! In zelo sem vesela, da nam je, saj sem si tudi jaz želela zapeti njim. Glede na to, da zelo kmalu odhajam v Azijo, bo to verjetno moj zadnji nastop. Počaščena sem, da sem na odru stala prav za bodoče zdravnike, ki so moj največji hit vzeli za svojega,« nam je povedala Mirna.

Reynoldsova sicer kljub pevski upokojitvi še vedno dela v glasbenem poslu, le da kot tektsopistka. Med drugim je napisala besedila za Colo Harmonikaša, Špelo Grošelj in Špelo Kleinlercher ter za skupini Sinji Galeb in Deja vu. Sicer pa njeno življenje zapolnjujeta skrb za sinka Luco, ki bo maja dopolnil tri leta, in pisanje bloga Reyna.

Mirna tudi zelo rada potuje. Njena sanjska destinacija ostaja Azija (med popotovanjem po Tajski je spoznala tudi Nemca Alexandra, s katerim ima sinčka Luco), kamor se bo v kratkem spet vrnila.