Scientologija

Razkrila skrivnost vere: "Tomu Cruisu so oprali možgane"

R. T.
24. 2. 2017, 15.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kaznovani, izobčeni in z opranimi možgani. Igralka razkrila skrivnosti scientologije.

Profimedia
Tom Cruise

Igralka Leah Remini, ki je znana po vlogi v nadaljevanki Kralji Queensa, je bila članica scientologije od devetega leta starosti, a je cerkev leta 2013 po več kot 30 letih zapustila.

"Šest let sem se trudila ostati, a so me kaznovali in me imeli za sovražnika. Potem so se osredotočili na mojo družino. Dejali so, da ne smemo govoriti drug z drugim, in tedaj sem ugotovila, da tako ne gre več naprej," je razkrila.

Zdaj Leah upa, da bo lahko rešila ljudi, ki slepo verjamejo scientologiji, pa tudi, da bo Tom Cruise opustil vero, ki je zanj škodljiva. "Upam, da bo Tom zapustil scientologijo, saj ljudje, ki so ga poznali prej, preden so mu popolnoma oprali možgane, pravijo, da je bil čudovita in pozorna oseba, zdaj pa se je povsem spremenil in ljudje ga več ne prepoznajo," je dejala.

Katie Holmes se je leta 2012 ločila od Toma in takrat je izstopila iz scientološke cerkve. "Poznam pravila cerkve. Ko nekdo, kot je Katie izstopi, jo cerkev začne zaničevati in potrebno se je je izogibati, tudi njeni hčeri. Ni mi všeč, do se je Tom odpovedal pristnim človeškim odnosom zaradi nečesa, kar ni dobro,« je po poročanju Kurirja dejala Leah.