Trump

Ivanko in njeno družino so napadli na letalu

K.M.
23. 12. 2016, 08.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Potnik se je verbalno spravil na bodočo prvo hči Združenih držav Amerike.

Profimedia

Ivanka Trump se je včeraj skupaj z družino na praznični dopust odpravila s komercialnim letom, kar je očitno zmotilo enega izmed potnikov, ki je hkrati nasprotnik njenega očeta. Kor poroča portal TMZ se je potnik, ki je v svojem naročju nosil lastne otroke, na letalu pričel dreti na Ivanko, očital pa ji je predvsem dejanja njenega Donalda Trumpa in dejstvo, da bi morala leteti s privatnim in ne s komercialnim letom. 

''Tvoj oče uničuje državo. Zakaj je ona na tem letu, morala bi leteti s privatnim letalom,'' so bile besede, ki naj bi jih potnik, ki so ga kasneje odstranili z letala, vpil Ivanki pred njenimi in svojimi otroki. Po besedah preostalih potnikov naj bi Trumpova moškega ignorirala in svoje otroke poizkušala zamotiti z voščenkami. So pa v javnost prišle tudi twitter objave, v katerih naj bi mož napadalca zapisal, da sta opazila Ivanko in Jereda ter da ju njegov mož sedaj išče z namenom, da ju bo nadlegoval. 

Profimedia
Dogajanje na letalu.

Medtem je Ivanka skupaj z možem, tremi otroki in še nekaterimi drugimi sorodniki že pristala v San Franciscu, kjer se je izognila morebitnim novim norim potnikom, ki bi jo lahko nadlegovali, saj se je družina tam vkrcala na privatno letalo. Le-to naj bi bilo že vnaprej načrtovano in let z njim ni bila reakcija na četrtkov incident. 

Letalska družba JetBlue je medtem že potrdila, da so iz leta odstranili potnika, za katerega so presodili, da bi zaradi svojega obnašanja tudi na samem letu povzročal dodatne težave.