Poredni Filip

Seksal je kar med vožnjo

Teja Pelko
19. 11. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

F&B acrobatics imata zelo zahtevne oboževalke.

Mare Vavpotič
Medtem ko je bil znani slovenski akrobat zaposlen z vročimi vragolijami v avtomobilu, so se mimo pripeljali policisti.

Akrobata s svojimi nastopi jemljeta dih. Nad njunimi veščinami in izklesanima telesoma so še posebno navdušene pripadnice nežnejšega spola, kar predvsem veseli Filipa, saj – ker je Blaž v zvezi že nekaj let – vse dobi on.

Dekleta so sicer precej zahtevna, saj akrobatske veščine pričakujejo tudi med seksom. Stvari pa se ne končajo vedno v postelji. Spolnim užitkom se je namreč Filip predajal tudi v avtu – tako zunaj kot znotraj njega. Nekoč pa je to počel celo med vožnjo, pri čemer mu je dekle sedelo v naročju. »To je bilo res zanimivo. Sploh ko so se mimo pripeljali policisti,« je v smehu spomine obujal Filip, nato pa dodal, da bi rad vsaj enkrat med seksom samo ležal na hrbtu.

Mediaspeed
Filip in Blaž sta se spoznala v gimnastični dvorani fakultete za šport.

Čeprav na odru delujeta kot eno, sta si pod njim vsaj glede hrane in pijače precej različna. Filip je namreč vegetarijanec in ne uživa alkoholnih pijač, Blaž pa je vsejed in pije alkohol. 

Drugo leto odhajata v ZDA

Akrobata s svojimi nastopi osvajata tudi tujino. Po Franciji in Avstriji, kjer sta nastopala z Big Bandom RTV Slovenija, sta pretekli vikend navdušila tudi na Madžarskem. Trenutno sta v Zagrebu na snemanju angleške serije McMafia, v torek pa finalista oddaje Slovenija ima talent letita v Madrid, kjer bosta nastopila v španski različici omenjenega šova. Konec decembra se bosta podala v Indijo, naslednje leto pa v New York in v Los Angeles. »Počasi širiva meje. Trudiva se po najboljših močeh,« pravita fanta.