Star obraz, nova vloga

Nova voditeljica na Planet TV: Ne bi skočila iz letala

B.R.
12. 10. 2016, 10.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Taya Damjan, nekdanja pevka in žena smučarskega skakalca Jerneja Damjana, se je pridružila športni ekipi informativne oddaje Planet Danes.

Planet TV
Taya Damjan se bo na voditeljskem mestu izmenjevala z urednikom športa Miranom Tišičem in kolegico Mileno Novak.

Taya je za svet24.si dejala, da zelo rada spremlja vse zimske športe, sama pa najraje kolesari in smuča. V prostih trenutkih se poda na daljše vožnje s skirojem, zelo ji je všeč tudi lebdenje v vetrovniku.

''Spremljam vse športe, v katerih igrajo Slovenci, sama pa nikoli ne bi skočila iz letala ali z elastiko.''

Njeno življenje je še bolj povezano s športom, odkar je njen življenjski sopotnik smučarski skakalec Jernej Damjan, s katerim imata hčerkico: ''Veliko športa sem spremljala že prej, odkar pa sva se z Jernejem spoznala, bolj intenzivno spremljam skoke, čeprav se včasih zgodi, da sva z Niki tako zaposleni z igranjem, da ne uspeva pogledati tekme v živo.'' Najbolje se počuti, ko se vsi skupaj odpravijo na izlet v naravo, saj je hčerka ''prava energijska bombica, ki želi preizkusiti čisto vse.''

Planet TV
''Materinstvo je na prvem mestu, ker mi daje energijo za vse ostalo,'' pravi nova voditeljica Planet Športa.

Tayo smo sicer pred leti spoznali kot pevko, saj, kot pravi, rada preizkuša nove stvari v življenju. ''Pri petju je bilo tako, da je bilo vedno postranskega pomena, s tem pa pri nas ne moreš veliko doseči. Biti del športnega uredništva na Planet TV je zame sedaj delo s polnim delovnim časom in zato tudi prioriteta,'' se Taya veseli nove vloge v življenju.