HIMNA

Modrijani, Plestenjak in Poskočni združili moči

Alesh Maatko
18. 9. 2016, 20.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Da sodelovanja gradijo uspehe, velja v vseh panogah, in tudi v glasbi ni nič drugače. Ko se zabavni mojstri združijo z domačimi muzikanti, nastane luštna pesem – glasbo je ustvaril Zdenko Cotič - Coto, besedilo pa je prispeval Jan Plestenjak.

Jan Plestenjak na snemanju videospota s Poskočnimi muzikanti in Modrijani

Promo foto
Zdenko Cotič - Coto in poskočni muzikant Dejan Krajnc

Promo foto
Sodelovanja so se razveselili tudi priljubljeni Modrijani.

Po uspehu pesmi En poljub, ki je na spletnem portalu YouTube dosegla več kot milijon in pol ogledov in jo ljudje prepevajo ob različnih srečanjih, so Zdenko Cotič - Coto, Jan Plestenjak in Modrijani, tokrat skupaj s Poskočnimi muzikanti, posneli še eno »ljudsko« pesem. In ta mnoge spominja na pravo »pivsko« himno. Pravzaprav gre za nekakšno zgodbo o praznovanju, kjer pa je vedno veselo, ko srečaš pravega prijatelja.

PRIJATELJI

Pesem Kok nam je luštn namreč govori ravno o prijetnem vzdušju med prijatelji, ki se radi srečajo, pogovorijo, nasmejijo in skupaj pozabijo na vsakdanje tegobe in skrbi. Izvajalce, ki nastopajo v zgodbi, druži večletno dobro prijateljstvo in tudi številni skupni nastopi. Poskočni muzikanti so ob tem dejali, da pravi prijatelj vedno stoji ob strani ter da lahko njihove prave prijatelje spoznamo prav v novi pesmi. Za to so na Krvavcu posneli zanimivo videozgodbo in lepo so jo sprejeli ljubitelji različnih glasbenih zgodb. »Predstavljajte si dobro vino, ki pomladi dušo, ogenj, ki ogreje telo, in pa pravega prijatelja, ki ti vedno stoji ob strani in te spravi v dobro voljo. To je luštno,« so še dejali Poskočni muzikanti.