Presrečna za volanom

Alma priznala, da se je splačalo potrpeti

mv
13. 9. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tekmovalka pretekle sezone Big Brotherja Alma Pijuković je dočakala dan, ki se ga je tako zelo veselila. Pred dnevi je namreč opravila vozniški izpit in se že veseli izletov, na katere se bo v prihodnje lahko odpeljala sama.

facebook
Alma je ponosna voznica.

Alma je že takoj po koncu snemanja oddaje priznala, da se bo najprej posvetila dvema ciljema – najti službo in opraviti vozniški izpit. Slednji cilj je pred dnevi dosegla in veselo novico delila na facebooku. »Gospodična Pijuković, srečno vožnjo. Hvala najboljšemu inštruktorju Radetu, da me je 'trpel in mi težil'. Splačalooo se je. To je too, gremoooo,« je navdušena 21-letna Velenjčanka, ki jo bomo v prihodnje očitno pogosto srečevali tudi na cesti. Izpita sicer ni opravila v prvem poskusu, a ji to ni vzelo poguma in zdaj je presrečna, da ji je uspelo uresničiti svoje načrte.

Trenutno ji gre v življenju vse po načrtu.

Vse po načrtih

Čeprav se je vmes šušljalo, da sta se z Jasminom razšla, pa ni tako. Še vedno sta srečno zaljubljena, odločila sta se le, da svoje ljubezni ne bosta več delila z javnostjo. Glede na to, da Jasmin živi v Kočevju, Alma pa v Velenju, bo z opravljenim vozniškim izpitom v žepu njuno srečevanje bistveno olajšano. Čeprav Almi ni uspelo zmagati v šovu, vseeno kaže, kot da ji gre vse po načrtih, in nedvomno je ena od tistih tekmovalcev Velikega brata, ki jim mediji tudi po snemanju namenjamo največ pozornosti.