Kmetija: Nov začetek

Senad ostaja na posestvu!

b.p.
12. 9. 2016, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Mentorica se je odločila, da je prva naloga, kljub nekaj pomanjkljivostim, uspešno opravljena. Senadu se je odvalil kamen od srca.

Planet TV
Vladarju Senadu ni bilo treba pakirati.

planet tv
Mentorica Karolina je kljub nekaterim pomanjkljivostim na koncu tedensko nalogo označila za uspešno.

Mentorica šova Kmetija: Nov začetek je ob svojem prvem prihodu na posestvo prejšnjemu vladarju Marjanu naložila nekaj nalog in ga opozorila, da bo moral ob neuspešno opravljenih nalogah zapustiti posestvo. Marjan drugega prihoda mentorice na posestvo ni dočakal, saj ga je medtem na dvoboj izzval Senad in ga poslal domov.

Senad pa je s prevzemom funkcije prevzel tudi vse Marjanove naloge in neuspešno opravljena naloga tudi zanj pomeni konec igre.

Ko se je mentorica vrnila na posestvo in pregledala, kaj je tekmovalcem uspelo narediti, ni bila pretirano navdušena in je opazila kar nekaj napak, je pa tekmovalce vseeno pri nekaterih stvareh pohvalila. Tekmovalci so bili zato vse od odhoda mentorice s posestva precej na trnih, še posebej Senad, saj so se zavedali, kaj bi morebiten neuspeh pri nalogi pomenil.

Vladar Senad bi moral spakirati kovčke, tekmovalci pa bi ostali brez dobrin. Ob rogu, ki je oznanil, da je bila naloga uspešno opravljena, je bilo veselje med tekmovalci nepopisno. Senad ostaja na posestvu, dobili so osla in nekaj zelo dragocenih dobrin, ki bodo napolnile njihove prazne želodce.

planet tv
Senad se je zavedal, da bi ob morebitnem neuspehu moral spakirati kovčke in zapustiti posestvo.