VROČE

Ponoreli hormoni tekmovalcev šova

bp
10. 9. 2016, 18.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Čeprav se je šov Kmetija: Nov začetek šele dobro začel, se že dogajajo najbolj sočne stvari – zgodila se je že prva "ljubezen", saj so na posestvu dobili prvi parček.

Planet TV
Senad je Matjaža prijateljsko opozoril: ''Ne moreš je prijemati po 'tamali' in ji reči, da želiš le prijateljstvo!''

Senad je opazil, da sta se dva tekmovalca na posestvu nekoliko zagrela drug za drugega. Odločil se je, da ju bo malo podrezal. Že od vsega začetka Helena in Matjaž namreč neprestano tičita skupaj, zato Senad predvideva, da se med njima nekaj plete.

Senad je opomnil, da se prijatelji ne dotikajo drug drugega tako, kot to počneta Matjaž in Helena.

Prvi »uradni« parček

Ker je Senada zanimalo, kaj je na stvari, se je odločil, da bo golobčka nekoliko podrezal. V šali je povedal, da naj bi Helena prišla do njega in ga kot vladarja prosila, da ji dovoli spati zraven Matjaža. Matjaž je bil ob tem vidno v zadregi in je celo nekoliko zardel. Kasneje je Senad hotel z Matjažem razčistiti, zato ga je vprašal, kaj čuti do Helene. Matjaž je zatrdil, da do Helene goji zgolj prijateljska čustva, nakar ga je Senad opomnil, da se prijatelji ne dotikajo drug drugega tako, kot to počneta on in Helena. Senad je na koncu dodal, da je mlade treba spodbujati, da drug drugemu razkrijejo svoja čustva.

Planet TV
Matjaž se boji, da Helena do njega goji drugačna čustva, kot jih on do nje, saj bi raje videl, da bi ostala zgolj prijatelja.

Težave v raju?

Po tem razodetju se je odnos med Heleno in Matjažem kar nekoliko ohladil, saj se Matjaž boji, da Helena do njega goji drugačna čustva, kot jih on do nje. On bi raje videl, da bi ostala zgolj prijatelja. Njegovo nenadno spremembo vedenja je opazila tudi Helena, ki se je z njim sicer hotela pogovoriti, a neuspešno. Napetost med njima je bilo mogoče opaziti tudi tik pred spanjem, ko se je zapletlo z razporejanjem ležišč.