Na svet prijokala Isabella

FOTO: Iris Mulej postala mamica

mv
12. 9. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Manekenka Iris Mulej je v noči s petka na soboto postala mama deklice Isabelle. Novico o veselem dogodku je na facebooku delil kar srečni očka Admir Barčić, ki je z Iris od lanskega poletja.

facebook
Iris je prvič postala mama.

Facebook
Večino nosečnosti je preživela v Budvi.

Iris Mulej je dočakala dan, o katerem je sanjala že nekaj časa. V noči s petka na soboto je visokorasla lepotica prvič postala mama. V jeseniški porodnišnici je rodila hčerko Isabello, ki sta jo s partnerjem Admirjem Barčićem že zelo nestrpno pričakovala. »Pa jo imamo ... Našo Isabello. Najina sreča je končno popolna ... Ponosen na mami Iris in najino Isabello ... Rad vaju imam!« je Admir veselo novico sporočil kar na facebooku in se ob tem zahvalil tudi porodniškemu osebju. »Porodniški oddelek Jesenice ... Najboljši ste!! Hvala vam za to prečudovito izkušnjo!! Zdravnica, babica, sestre, ambient ... TOP,« je zapisal. Deklica je ob rojstvu tehtala malo manj kot štiri kilograme in merila 56 centimetrov. »Mala je petarda po atiju,« se je pohvalil Barčić.

Rodit prišla v Slovenijo

Iris in Admir sta sicer par od lanskega poletja, a sta zelo hitro ugotovila, da sta drug v drugem našla partnerja za vse življenje. Isabella je njun prvi skupni otrok, Admir pa ima iz prejšnjega zakona že eno hčerko. Iris je večino nosečnosti preživela v Črni gori, roditi pa je želela v Sloveniji. Par si je sicer dom ustvaril v Budvi, kamor se bo z novorojenko verjetno prej ali slej tudi vrnil.