Zabava

Slavna pevka noge in glasilke zavarovala za vrtoglavih 60 milijonov

bp
11. 4. 2016, 18.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mariah Carey ve, koliko so vredne njene glasilke in noge.

Vir: Instagram
Mariah Carey

Svetovna pop diva Mariah Carey se trenutno mudi na obširni turneji. Poleg že znanih datumov je zvezdnica dodala še nekaj novih, toda zaradi povečanega obsega dela naj bi si še dodatno zavarovala tako glasilke kot noge, številka pa naj bi se gibala okoli 60 milijonov evrov. Mariah se namreč še kako dobro zaveda, kako pomembne so glasilke za njeno kariero, po drugi strani pa tudi ve, kako pomemben je njen videz. Zaradi tega si je, po pisanju ameriških medijev, dala zavarovati oboje, in sicer za 61 milijonov evrov, vse zaradi tega, ker je svojo turnejo razširila tudi v Južno Ameriko.

Profimedia
Mariah Carey je menda za 61 milijonov evrov dala zavarovati svoje glasilke in noge, vse zaradi tega, ker je svojo turnejo razširila tudi v Južno Ameriko.

Kljub zavarovanju ima na turneji okoli sebe 11 varnostnikov – in to dobesedno. Ko se je odpravila v neko restavracijo na večerjo, so se okoli njene mize postavili vsi varnostniki, tako da nihče ni videl zvezdnice pri večerji. To pa ni vse, njene zahteve vključujejo tudi posebno starinsko mizico, vredno okoli 60 tisoč evrov, ki so jo mogli dostaviti iz New Yorka v London samo zato, da je podpisovala avtograme. Ne gre pa tudi brez enajstih vlažilnikov v sobi, kajti njena koža za sijoč videz in mehkobo potrebuje vlažne razmere.