Zabava

Šov je moral zapustiti Milan

bp
11. 4. 2016, 18.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV je postregel z najbolj pestrim forumom do zdaj. Po vseh preobratih se je na koncu obračuna od igre in glavne nagrade 50 tisoč evrov moral posloviti 59-letni Milan.

Planet TV
Po kar nekaj osupljivih preobratih v forumu je na koncu šov zapustil tekmovalec Milan, ki je v obračunu izgubil proti Davidu.

Tokratni forum je ponudil res pestro dogajanje in kar nekaj nepričakovanih preobratov. Prvi preobrat se je zgodil, ko sta v prvi obračun morala Blaž in Adis, saj sta bila kaznovana za spor, kjer so padale neprimerne besede, bilo pa je tudi nekaj prerivanja. Takšno obnašanje je namreč v šovu strogo prepovedano.

Planet TV
Odločilni obračun med Blažem in Milanom je bila gradnja čim višjega stolpa iz valjev, kjer je izgubil Milan.

Na ta način je bila Breda odrešena boja za obstanek, čeprav je bila po porazu pri tedenski obrti kot prva določena za turnir v forumu. Blaž in Adis sta nato obračunala med sabo in v težki borbi je nekoliko več spretnosti pokazal Adis. Blaž je bil prepričan, da to pomeni, da že drugič zapušča igro, a zgodil se je še en preobrat. Tudi dva druga vajenca sta namreč kršila stroga pravila, saj sta stopila v delavnico nasprotne ekipe. Zato sta tudi Milan in David morala v kazenski obračun, kjer je slavil David.

Planet TV
Devetinpetdesetletni Milan, ki je na posestvo prišel kasneje, kot dodatni tekmovalec, je moral zapustiti šov Bilo je nekoč.

Sledil je odločilni obračun med Blažem in Milanom. Pomerila sta se v gradnji čim višjega stolpa iz valjev. Tudi tokrat je šlo zelo na tesno, a zmaga je vendarle šla v roke Blažu. Devetinpetdesetletni Milan, ki je na posestvo prišel kasneje, kot dodatni tekmovalec, je tako moral zapustiti šov Bilo je nekoč.