Zabava

V Ljubljano prihaja serija predstav Na žaru z Ladom Bizovičarjem

pr
7. 10. 2015, 17.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Lado Bizovičar bo na predstavah v živo ''zapekel'' več znanih osebnosti, ljudi, ki puščajo sled v slovenski pop kulturi.

Arhiv Svet24
Lado Bizovičar

Za kaj gre?

Na žaru je odrsko druženje, pri katerem znano osebnost počasti skupina njegovih prijateljev s komičnimi  govori, šalami na njegov račun ali skladbami. Ne gre za žaljenje, ampak za poklon osebi, ki je na žaru. Obiskovalci si bodo lahko tudi pri nas v živo ogledali poklon znanim Slovencem in priznanje za njihovo delo na zelo zabaven način.

V prihajajoči seriji predstav Na žaru bo najprej vroče Ladu in Janu:

LADO BIZOVIČAR: 2. november ob 20.00 v Cankarjevem domu / ZAGOTOVI SI VSTOPNICO TUKAJ!
Lada bodo v marinado namočili tudi Branko Čakarmiš, Aljoša Bagola, Tomi Meglič, Miša Molk in Katarina Čas.

JAN PLESTENJAK: 3. november ob 20.00 v Cankarjevem domu / ZAGOTOVI SI VSTOPNICO TUKAJ!
Janu bodo hvalnico zapeli tudi Jure Košir, Ana Marija Mitič, Peter Poles, Manca Košir in Tomaž Domicelj.

»Samo prijatelji si lahko brez dlake na jeziku, direktno v obraz izrečejo pikre duhovitosti. In na našem odru bomo zbrali prijatelje, sodelavce ali sopotnike skozi kariero nekaterih naših največjih ustvarjalcev pop kulture. V najbolj iskreni in najbolj duhoviti izdaji! Zakaj bi opravljali in se hihitali za hrbtom, če se lahko na glas režimo skupaj! Pripravljamo nekaj resnično vrhunskega in predlagam, da pridete pogledat v živo.« - Lado Bizovičar

Število vstopnic je omejeno in zato si zagotovite svojo vstopnico za predstavo Na žaru z Ladom Bizovičarjem še danes. Prodajna mesta: Cankarjev dom, www.mojekarte.si, Petrolovi bencinski servisi.