Zabava

Pozor! Začela se je prodaja vstopnic za Aktualov koncert!

nn
7. 10. 2015, 13.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Danes se je začela prodaja vstopnic za težko pričakovani koncert ob Akualovem 8. rojstnem dnevu. Svetujemo, da z nakupom pohitite, saj so bili doslej vsi Aktualovi koncerti hitro razprodani.

M24
V času pred koncertom bodo Aktualovci za poslušalce in imetnike vstopnic na njihovi Facebook strani, Aktualovi spletni strani in v Aktualovem radijskem programu pripravili posebne nagradne igre.

Obiskovalcem na invalidskih vozičkih bo omogočena brezplačna vstopnica ter spremljanje koncerta v neposredni bližini odra in zaodrja. Vstop je brezplačen tudi za otroke do 6 let starosti.

Najbolj vroči nastopajoči

Tokrat bodo na oder ljubljanske Hale Tivoli stopili najbolj legendarni, najbolj živahni in najbolj priljubljeni izvajalci zabavne glasbe pri nas. Legendarni Davor Radolfi s skupino Ritmo Loco, živahi šarmer Davor Borno, trenutno najbolj zaželjeno klapsko ime Klapa Kampanel, slovenski ultra zabavljači Kingston ter vedno bolj prepoznavna Grupa Vigor. Nastopajoči obljubljajo noro zabavo in najboljši izbor hitov, Aktualovci pa bodo poskrbeli, da bo vse ostalo kot mora biti.

Tudi na letošnjem koncertnem rajanju pa bomo poskrbeli za kopico glasbenih presenečenj, ki bodo paša za oči in ušesa.

Galama, Aktualko, hostese in torta

Za nepozabno zabavno doživetje bodo poskrbeli najboljši! Uvodu v koncert bosta tudi letos dirigirala priljubljena voditelja Anita Gošte in Dean On The Mike, za največ norčij in damskih omedlevic bo poskrbel Aktualko, na prizorišču pa bo tudi lepo število prikupnih Aktualovih mornark, ki bodo obiskovalcem delile darila.