Zabava

FOTO: Znane Slovence navdušil nov kviz

am
5. 1. 2015, 22.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Naši estradniki so se pred kratkim zbrali pri novi obliki druženja, na zabavnem in poučnem kvizu.

Marko Delbello Ocepek

Tovrstna druženja so zelo popularna v Veliki Britaniji in Skandinaviji, pri nas pa smo tega v takšni obliki deležni prvič. Idejni človek in voditelj kviza, Rok Koblar - Ricky, se je nad podobnimi kvizi v tujini tako navdušil, da je pripravil svojo različico in jo popestril s komičnimi vložki.

V kvizu lahko sodeluje več skupin, od štiri do osem članov na eno, poudarek pa je na zabavi, na kateri se nasmejite, sprostite in vedno naučite nekaj novega, združite torej prijetno s koristnim. »Mislim, da sem končno dobil idejo, kako bolj kakovostno preživeti rojstni dan,« nam je z navdušenjem povedal Matjaž Kumelj. Špela Jereb pa nam je zaupala, da se je točno tega kviza že dvakrat udeležila in je zanjo ena boljših oblik zabave. Navdušena je bila tudi Ana Klašnja, ki ima kvize tudi sicer zelo rada. Bojanu Ilijaniču se je zdel dobra oblika druženja za službene zabave. Erik Ferfolja je priznal, da te sodelovanje v kvizu kar pritegne in iz človeka privabi različna čustva.

Marko Delbello Ocepek

Rok Koblar - Ricky je na koncu poudaril: »To je zabava in v prvi vrsti igra, ne pozabite.« Nasmejani znani obrazi so se po kvizu polni vtisov in navdušenja pogovarjali in se zabavali pozno v večer. Naj kot zanimivost še zapišemo, da gre prijavnina za kviz navadno v roke zmagovalcev, tokrat pa je bila predana v roke Zveze prijateljev mladine Moste Polje, ki je denar namenila socialno ogroženi družini v Kranju.