Zabava

Vse brezplačno!

K.S.
5. 1. 2015, 12.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

1.1.2015 je izšel novi live album posnet na oktobrskem razprodanem koncertu v Zagrebu … in vse to lahko brezplačno slišite tudi na portalu YouTube.

YouTube

Ta triumfalni trenutek v karieri S.A.R.S. je zabeležen na t.i. “live” album “Mir i ljubav”, ki vsebuje 15 pesmi in predstavlja presek dosedanje kariere in svojevrstno “Best of” kompilacijo, obogateno z nepozabnim ambientom in emotivnim nabojem vseh 73 minut trajanja live albuma.

Takrat je bil posnet tudi njihov najnovejši in prvi live (dvojni) album, ki je 1.1.2015 izšel za Lampshade Media, CD izdaja pa bo v sredini januarja izšla v regiji v sodelovanju z Dallas records.
 
Koncert skupine S.A.R.S. v zagrebškem Domu sportova je brez dvoma eden od vrhuncev in glasbeni dogodek leta v regiji. Ena izmed legendarnih in največjih športnih dvoran v nekdanji Jugoslaviji, nekoč prizorišče koncertnih spektaklov prvokategornikov rocka tipa Parni valjak, Riblja čorba, Bijelo dugme, je bila 25.10.2014 prizorišče dvoinpolurnega medsebojnega spoštovanja in ljubezni med zagrebškim občinstvom ter beograjskim bendom.
Tu lahko slišite ves album!