Zabava

Denis ima nove apetite

am
5. 1. 2015, 12.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Kot kaže, bo letošnja pomlad na slovenskih televizijah zelo pestra. Če po eni strani na Kanal A prihaja šov Big Brother, se bo na drugi strani, na Planet TV, odvijal šov Bar. Na obeh televizijah še vedno iščejo tekmovalce, v vsakem šovu pa se bodo sodelujoči borili za glavno nagrado 50 tisoč evrov.

KMA

Tu imajo svoje apetite po velikem zaslužku številni nekdanji tekmovalci različnih resničnostnih šovov. Med njimi je tudi razvpiti zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek Denis Toplak, ki naj bi se menda prijavil kar v oba šova, češ da si tako želi ljudstvo in da ga bodo v enem že sprejeli.

Ali ga bodo, bo znano že kaj kmalu, zagotovo pa bo dogajanje zanimivo v obeh šovih. Morda nekoliko bolj v Baru, ki bo potekal v markantni zgradbi v središču Ljubljane. Znameniti Nebotičnik namreč že osem desetletij ohranja svojo edinstveno kulturo. Njegova podoba in veličastnost ostajata skozi leta enaki, le zgodba o njem se nadgrajuje. Letos se bo tako nadgradila s snemanjem resničnostnega šova Bar, kjer, kot kaže, ne bo manjkalo kruha in iger, poleg tega pa se bodo lahko še obiskovalci gledali na televiziji.